Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2520. osoba

Kate Winslet oduševila linijom i dobila zvijezdu na Šetalištu slavnih

kate
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
18.03.2014.
u 13:28

Kate Winslet dobila je svoju zvijezdu da Šetalištu slavnih u Hollywoodu, na prigodnoj svečanosti na kojoj se prvi put pojavila u javnosti tri mjeseca nakon što je rodila...

Kate Winslet dobila je svoju zvijezdu da Šetalištu slavnih u Hollywoodu, na prigodnoj svečanosti na kojoj se prvi put pojavila u javnosti tri mjeseca nakon što je rodila. Slavna glumica je 2520. osoba koja je dobila zvijezdu na popularnom šetalištu.

Oskarovka je bila odjevena u klasičnu crnu haljinu, a podršku su joj, između ostalih, došle pružiti i kolegice Kathy Bates i Shailene Woodley.

>>Najbizarnije ime 2013. godine sinu je dala Kate Winslet

Ključne riječi

Komentara 4

JN
Justice.No.1.
13:34 18.03.2014.

Kolike sise ta ima???

LO
lopti28
14:35 18.03.2014.

Oduvijek mi se sviđala,ali nakon što sam čitao da neda očevima da viđaju djecu pala mi je u očima.

IG
igorl
14:27 18.03.2014.

Al te zvjezdane zene izgledaju dobro samo nakon poroda. Onda kao da ih posalju u konc logor bez hrane, pa izidju opet kost i koza. I.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije