Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZASITNI ZAVODNIK

Leonardo DiCaprio ostavio i desetu Viktorijinu anđelicu

Nina Agdal
Foto: Instagram
1/4
20.05.2017.
u 09:46

Danska manekenka Nina Agdal bila mu je zanimljiva tek godinu dana, a kroz krevetu su mu prošetali najljepši supermodeli svijeta

Kada je riječ o ljubavnom životu 42-godišnjega glumca Leonarda DiCapria, zaključak je da je opsjednut Victoria’s Secret modelima, tzv. anđelicama. Oskarovac je upravo prekinuo vezu s danskim modelom, 25-godišnjom Ninom Agdal, koju je upoznao lani na filmskom festivalu u Cannesu. Glumcu je to bila čak deseta veza s anđelicom, jer je donedavno bio u vezi sa 24-godišnjim njemačkim modelom Toni Garrn.

Iz avanture u avanturu

DiCaprio nije pronašao sreću ni s manekenkom i 27-godišnjom glumicom Kelly Rohrbach, koja je dobila ulogu u remakeu filma “Baywatch”. Vratimo li se u prošlost, vidjet ćemo da Leo ima dugogodišnju povijest ljubavnih veza s manekenkama i supermodelima. Prva je bila Bridget Hall 1994., a godinu poslije imao je kratku aferu s Naomi Campbell, ali na kraju su ipak odlučili biti samo prijatelji.
Helena Christensen, jedna od prvih anđelica Victoria’s Secreta, imala je 1997. kratku vezu s Leom baš u vrijeme velike popularnosti filma “Titanic”. Godinu dana nakon Helene, supermodel Eva Herzigova i on imali su avanturu od mjesec dana, u vrijeme kada je Eva imala brakorazvodnu parnicu s Ticom Torresom, bubnjarom benda Bona Jovija.

DiCaprio se 2000. zaljubio u Gisele Bündchen (koja je danas u sretnom braku s američkim sportašem Tomom Bradyjem).

Tko je sljedeća muza?

Iako se šuškalo da će se zaručiti, veza se raspala. Nakon što je jedno vrijeme bio sam, Leo je počeo obećavajuću vezu s izraelskim modelom Bar Refaeli, a zajedno su bili čak do 2011. No i to je puklo, a Leo nije gubio vrijeme. Za oko mu je zapela Victorijina anđelica Ana Vjaljicjina, ali samo nakratko. Te je godine glumac počeo vezu i s Erin Heatherton, a ljubav je potrajala deset mjeseci. Turbulentan je u ljubavi, a sad se svi pitaju tko će biti sljedeća muza glumca.

Ostavljena Nina Agdal
Foto: Instagram/Wanda Nara

 

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
10:50 20.05.2017.

Zavodnik ??? Mali, zdepasti, već pomalo i proćelavi....ah da....bankovni račun ga silno uljepšava >;-))

AR
Artukovic
10:03 20.05.2017.

A covjek moze, bogami ima i ukusa.....pa zasto ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije