Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima 51. godinu

Kakva žena! Jennifer Lopez objavila video u kojem je potpuno gola i pokazala svoju savršenu liniju

Jennifer Lopez
Foto: Instagram
1/9
27.11.2020.
u 21:07

Pjevačica je video objavila na svom instagramu a obožavatelji nagađaju radi li se o reklami za njezinu kozmetičku liniju ili o spotu za novu pjesmu.

Pjevačica Jennifer Lopez dala je obožavateljima mali uvid u video koji bi navodno trebao biti isječak iz njezinog spota za pjesmu "In the Morning" i ovim videom zapalila je maštu mnogima. Naime, na Instagramu je objavila nekoliko isječaka u kojima je potpuno gola i taj video na Instagramu ima preko milijun i 300 tisuća pregleda.

U videu 51-godišnja pjevačica ne nosi ništa na sebi osim zaručničkog prstena koji je dobila od zaručnika Alexa Rodrigueza i još jednom je pokazala kako su joj se sati i sati provedeni u teretani dobro isplatili. U objavi Jennifer nije do kraja otkrila za što je ovaj video pa njezini obožavatelji nagađaju kako se možda radi i o video reklami za njezinu novu liniju kozmetike. Pjevačica je u top formi i tijekom karantene je redovito vježbala i jedva je dočekala da se njezina omiljena teretana opet otvori kako bi vježbala sa svojim privatnim trenerom.

Ove godine trebala se vjenčati s Rodriguezom, ali pandemije koronavirusa poremetila je te planove paru koji se zaručio prije godinu dana. Alex Rodriguez oborio ju je s nogu i ubrzo su se zaručili. Usprkos svim glasinama da je vara, koje je širio njegov bivši suigrač Jose Canseco, još su zajedno te se vezom hvale i na društvenim mrežama. On joj je velika podrška, a najviše joj je pomogao za vrijeme posljednje turneje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

 

Ključne riječi

Komentara 16

JO
Jose Oklahoma
22:12 27.11.2020.

Što će od nje ostati kad za koju godinu sva ta plastika na njoj popuca?

Avatar TheJack
TheJack
03:40 28.11.2020.

Metar i zilet, dispropocija do bola, bas kao patka. E, vidite sto mediji mogu uciniti.

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
09:08 28.11.2020.

Video..? Dajte... ovo je slijed fotosopiranih fotki pojedinih strateski odabranih dijelova tijrla. Imam skoro 60 i skoro 100kg ali ovakav “video” i ja mogu sloziti pa da izgledam kao Apolon..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije