Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugogodišnji prijatelj i suradnik

Zaista tužno: Duško Lokin otkrio pravi razlog zašto nije bio na Kićinu sprovodu

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
25.11.2020.
u 11:00

Podsjetimo, legendarni Kićo Slabinac preminuo je u petak, 13. studenoga u 6.50 sati u KBC-u Zagreb, gdje je bio hospitaliziran tri mjeseca.

Iako su na sprovodu Krunoslava Kiće Slabinca bili mnogi pjevačevi prijatelji i kolege, nije se pojavio njegov menadžer za inozemstvo, Duško Lokin. Duško je otkrio zašto Kiću nije ispratio na posljednji počinak, a razlog je zaista tužan.
 

– S obzirom na to da su na snagu stupile neke zimske mjere, ovo sad zvuči smiješno, ali ja bih morao kupiti četiri nove gume, morao bih putovati u Zagreb i tako dalje. Jednostavno financijski ovog trenutka nisam u stanju kupiti četiri nove gume – kazao je za RTL Ekskluziv. 

Podsjetimo, legendarni Kićo Slabinac preminuo je u petak, 13. studenoga u 6.50 sati u KBC-u Zagreb, gdje je bio hospitaliziran tri mjeseca. "Unatoč svim najboljim metodama liječenja, kako kirurškog tako i intenzivističkog, biologija njegovih multiplih komorbiditeta nažalost je nadjačala sve naše napore", potvrdio je za Večernji list prof. dr. Hrvoje Gašparović, kardiokirurg iz KBC-a Zagreb koji je ljetos operirao srce Kići Slabincu.

Kićo je prošao rutinsku operaciju srca, no oporavak nije tekao očekivano jer zbog njegove debljine rana na prsnom košu nije dobro zarastala. Slavonski glazbenik poznatih hitova "Inati se Slavonijo" i "Zbog jedne divne crne žene" posljednje je dane proveo na respiratoru zbog pogoršanja respiratornog statusa, a sve to bila je posljedica rutinske operacije srca koja je pošla po zlu u kolovozu. Naime, glazbeniku je prvo bilo prognozirano poboljšanje te je bio u fazi odvajanja od respiratora, ali onda se sve promijenilo.

 

 

Komentara 89

AN
anabanana
11:38 25.11.2020.

Bolje bi bilo da je šutio!

Avatar Zzzz
Zzzz
11:41 25.11.2020.

Evo potražio sam na internetu, 103 kune košta povratna karta Zadar - Zagreb, prema tome sramotne su ovakve izjave Duška Lokina. Uostalom gledao sam prije možda godinu dana Kiću Slabinca u nekoj TV emisiji u kojoj se žalio da ga nitko više ne zove pjevati i da su ga svi zaboravili, prema tome prestanite roniti suze i glumiti tugu.

LA
lamborgini
11:22 25.11.2020.

Taj Dusko piva 100 god i nema za gume ,neimao za kruh bog dao .Dok mu je Kico donosio pare bilo je ok ,kad vise nije mogao odbacen ko stare cipele.Pitam se ,mozda smo i zasluzili ovu posast kakvi smo ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije