Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Instagram report

Kako su poznati Hrvati pratiteljima čestitali Uskrs

04.04.2021.
u 12:45

Čini se kako je većina njih odlučila blagdane provesti u krugu obitelji te da su uživali u uređenju doma, pripremi slastica i bojanju pisanica

Uskrsno jutro na Instagram profilima poznatih prepuno je čestitki koje slavni upućuju svim svojim pratiteljima. Čini se kako je većina njih odlučila blagdane provesti u krugu obitelji te da su uživali u uređenju doma, pripremi slastica i bojanju pisanica.. Dakako, ovom potonjem su se najviše veselili oni najmlađi.

Tako je glumica Mirna Medaković objavila fotografiju sa svojim djevojčicama Kajom i Zorom koje su se veselile farbanju jaja u šarene boje Uskrsa. Njezina kolegica Bojana Gregorić Vejzović objavila je fotografiju s jajetom. Maja Šuput i suprug Nenad nisu propustili još jednom naglasiti kako im je ovo najljepši Uskrs dosad jer ga provode sa sinčićem Bloomom.  Njihov veliki prijatelj Marko Grubnić ponovno se uputio u svoju omiljenu istarsku destinaciju i pobrinuo da blagdan čestita uz savršeno dizajniranu trpezu.
Voditeljica Doris Pinčić također je objavila fotografiju za svečano ukrašenim stolom i malo se našalila s lukom koji joj je poslužio poput umjetnih brkova.
Nives Ivanišević objavila je fotku iz etera radija, a uz nju su i dva uskrsna zečića. Pjevačica Pamela Ramljak ipak je odlučila čestitati samo uz fotografiju kućne atmosfere.

Vjenčanje Andreja Kramarića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije