Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasrnuo na njega

Justin Bieber pravi je junak, spasio je djevojku od nasilnika

Foto: PA/Pixsell
1/3
16.04.2018.
u 12:36

Pjevač je bio na afterpartyju i vidio mladića koji guši djevojku, upozorio ga da prestane, a kad se ovaj oglušio, Bieber ga je udario.

Justin Bieber ponio se prilično hrabro ovog vikenda na festivalu Coachella, na afterpartyju kod svog prijatelja Patricka Schwarzeneggera.

Naime, Justin je primijetio kako je neki mladić nasrnuo na djevojku i uhvatio je za vrat. Justin i njegovi prijatelji odmah su reagirali i počeli vikati mladiću da prestane, ali on se nije obazirao na njihova upozorenja i nastavio je gušiti djevojku, piše Metro.

Justin je tada krenuo prema njemu i svom snagom šakom ga udario u lice i odgurnuo od djevojke. Tako je pjevač spasio nepoznatu djevojku od agresivnog dečka.

Komentara 1

Avatar Linux
Linux
21:17 16.04.2018.

oh, junacina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije