Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
\"UVOD U ANATOMIJU\"

Jesse Williams: Doručak radim samo svojoj zaručnici Aryn

jesse (1)
Foto: Jesse Williams
1/7
27.05.2012.
u 09:00

– Neću dopustiti da me se u glumačkom svijetu smatra komadom mesa. Srećom, nakon nekoliko sapunastih uloga dobio sam priliku okušati se i u malo muževnijoj roli u filmu “Brooklyn’s Finest” u kojemu glumim s Richardom Gereom i E. Hawkeom.

Glumac Jesse Williams kojega smo na RTL Televiziji gutali očima u ulozi doktora Jacksona Averyja u seriji “Uvod u anatomiju” jedan je od onih muškaraca koje samo pogledate i poželite bolje upoznati. A kada to kažemo, ne mislimo samo na njegov izgled, nego i na jednostavnost i izostanak glumačke taštine, čime magnetično privlači i žene i muškarce. Zgodni je 31-godišnjak, prije nego što je postao glumac, bio, naravno, model koji u svojem ‘booku’ ima fotografije i iz kampanje Kennetha Colea. Egzotični izgled može zahvaliti ocu Afroamerikancu od kojega je naslijedio tamnu put i majci Šveđanki zahvaljujući kojoj ima zavodljive plave oči. Ubojita kombinacija. Zanimljiv je podatak iz njegove biografije i to da je profesor povijesti. Kraće je vrijeme čak i predavao američku i afričku povijest u srednjoj školi u Philadelphiji. Ipak, slučajan susret na ulici s menadžerom kojega je poznavao iz vremena bavljenja modom, vinuo ga je u svijet glume. Preselio se u New York, dobio ulogu u filmu “Čarobne hlače 2” i ostalo je povijest.

U “Uvodu u anatomiju” 2009. dobio je sporednu ulogu, no scenaristi koji su se njime oduševili jednako kao i danas obožavatelji te serije odmah su odlučili uvrstiti ga u stalnu postavu sedme sezone. Ipak, i privatno i poslovno ostao je skromni profesor koji uživa u glumi i svaki dan zahvaljuje bogu na prilici koju je dobio.

– Nepokvarljivo sam sretan svaki dan kad idem na set! A na snimanju sam šutljiv i pozoran i pokušavam upiti što više iskustava kolega i ekipe koja me okružuje – rekao je u jednom intervjuu Jesse. Zbog izgleda su mu čak i u “Uvodu u anatomiju” dali nadimak Ljepotan pa pomalo strahuje da ne zapadne u ladicu uloga vječnih zavodnika i srcolomaca.

– Neću dopustiti da me se u glumačkom svijetu smatra komadom mesa. Srećom, nakon nekoliko sapunastih uloga dobio sam priliku okušati se i u malo muževnijoj roli u filmu “Brooklyn’s Finest” u kojemu glumim s Richardom Gereom i Ethanom Hawkeom, a snimio sam i horor “The Cabin In The Woods”. Dok god mogu tako miksati žanrove, nisam u pravoj opasnosti! – kaže glumac. Kad bi se morao opisati, okitio bi se epitetima kao što su predan, sretan i pristupačan. Obožava trčati i igrati nogomet i košarku, a velika mu je želja otići na utakmicu Super Bowla s komičarom Rickyjem Gervaisom kojega obožava i gledati i slušati. Čak je voljan nastupiti i u nekom od popularnih realityja, ali ne nekom poput Big Brothera. Više ga privlače showovi poput “Survivora” u kojima se moraš aktivno natjecati, a, kaže, za svoj tim bi pojeo i bilo kojeg egzotičnog kukca. Jesse ima pretrpan raspored, ali ne dopušta stresu da preuzme kontrolu nad njegovim životom. Kad je napet, ode u park blizu stana jer ga zelenilo opušta. Poželjni ženik odlično se snalazi i u kuhinji, a najjači su mu adut doručci.

– Bolje jedem nego što kuham, ali specijalist sam u spravljanju vafli i prženju jaja te svemu u čemu ima slanine – otkriva glumac. 
No na žalost mnogih žena koje se nadaju da bi ih Jesse mogao ujutro probuditi mirisom prženih jaja, to se neće dogoditi. Naime, već je godinama odan zaručnici Aryn Drake-Lee. O njoj se malo zna, no najvažnije je da je on za njom totalno lud.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije