Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen

Najseksi zatvorenik nakon preljuba se vratio ženi, evo kako ga je dočekala

Foto: Instagram
1/3
06.07.2017.
u 17:07

Jeremy Meeks nakon dobrog provoda s bogatašicom Chloe Green vratio se kući, a supruga Mellisa nije ga dočekala dobre volje...

Nakon što su se svi svjetski mediji raspisali o tome kako je najzgodniji zatvorenik Jeremy Meeks uživao na jahtu s bogatom nasljednicom Chloe Green i nakon što su ih paparazzi snimili u strastvenom zagrljaju, Jeremy Meeks se vratio kući.

Doma ga je dočekala bijesna supruga Mellisa koja je  uz njega bila cijelo vrijeme dok je bio iza rešetaka. Paparazzi su ga pratili od aerodroma do kućnog praga i snimili su trenutak u kojem ga je Mellisa ljutito dočekala na vratima i počela urlati na njega. Kada su je novinari nazvali da komentira preljub svog supruga odbrusila je:

Još smo u braku, ništa drugo me ne zanima. Mellisa se očito ne namjerava lako predati i unatoč Jeremyjevoj prevari i dalje je ustrajna u tome da očuva njihov brak. S druge pak strane Chloe Green šalje sasvim druge signale i daje nagovijestiti kako su ona i Jeremy u vezi, jer je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisala: Novi početak.

 

 

 

Prison bae #JeremyMeeks returns home to his wife after he was seen making out with billionaire heiress #chloegreen in her yacht last week.

A post shared by MediaTakeout Official (@mediatakeoutpage) on

 

 

 

 

Exclusive! 🔥#jeremymeeks Она даже не впустила его в дом! Браво, Мелисса! Горячий паренек Джереми Микс сталкивается с серьезно настроенной женой, когда он возвращается домой в первый раз с тех пор, как поцеловал дочь миллиардера Хлою Грин на средиземноморской яхте. Что ж, ему придется заплатить! Мелисса Микс, его более чем официальная жена! Она мать двоих детей, сын от Микса, а дочь удочлрена Миксом.Суды, огромные алименты... Эх, парень! Тебе явно не везет! Manteca, California.6.07.17 ⭐️🎥#celebrity#инстаграмнедели#famous#celebritystyle#hollywoodstar#showbiz#шоубизнес#gossip#celebritynews#новостизвезд#новостидня#светскиеновости#новостиголливуда#celeb#richandfamous#spletnik#голливудf#look#fashion#hollywoodstar#model#селебрити#celebs #fitmama#bestoftheweek#plasticsurgery

A post shared by ⓒⓔⓛⓔⓑⓡⓘⓣⓨ ⒽⓄⓁⓁⓎⓌⓄⓄⒹ ⓗⓞⓣ ⓝⓔⓦⓢ (@gossipdidi) on

 

Komentara 1

LA
LawAbidingCitizen
06:35 07.07.2017.

u pidzami se vratio kuci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije