Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEREMY MEEKS

Najzgodniji zatvorenik na svijetu zasjenio sve na modnoj pisti u Milanu

Jeremy Meeks
Foto: IPA/PIXSELL
1/5
19.06.2017.
u 13:38

Meeks je široj javnosti postao poznat nakon što je policija u njegovom rodnom gradu Stocktonu objavila fotografiju nakon Meeksova uhićenja zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja. Fotografija je na Faceboooku brzo postala viralna

Prije tri godine Jeremy Meeks (33) proglašen je najzgodnijim zatvorenikom, a danas se uspješno probija u svijetu mode.

Podsjetimo, Meeks je široj javnosti postao poznat nakon što je policija u njegovom rodnom gradu Stocktonu objavila fotografiju nakon Meeksova uhićenja zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja. Fotografija je na Faceboooku brzo postala viralna, a Meeksu su u zatvoru počele stizati i bračne ponude. No, stigla mu je i ponuda za modnom karijerom koju je prihvati i potpisao ugovor s jednom agencijom. Ovog je vikenda nosio reviju sprtskog donjeg rublja Phillipa Pleina.

Iako su na pozornicu izašli i neki poznatiji manekeni, najviše je interesa pobudio Meeks, pogotvo kad je skinuo majicu i pokazao isklesano tijelo puno tetovaža.

Komentara 19

Avatar davcro
davcro
14:36 19.06.2017.

eto kriminal se na kraju ispaltio

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
15:18 19.06.2017.

u zatvoru vole takve zgodne dečke...

DU
Deleted user
14:50 19.06.2017.

svijet je totalno prolupao, zato I'm se putin I rusija ne uklapaju u plan kad im je idol crnac robijas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije