Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medeni mjesec

Mateo Kovačić u snimci otkrio kakav talent ima supruga Izabel

Mateo i Izabel Kovačić
Foto: Instagram/Mateo Kovačić
24.06.2017.
u 23:26

Novopečeni supružnici dodavali su se nogometnom loptom udarajući je glavom. Izabel je pokazala zavidnu sposobnost kontrole lopte

Prošlog vikenda Mateo Kovačić je nakon sedam godina veze oženio lijepu Izabel. Igrač madridskog Reala odveo je suprugu na medeni mjesec. A da su savršen par dokazuje snimka koju je Mateo objavio na svom Instagramu. Supruga Izabel pokazala je kako sjajno kontrolira loptu glavom.

Naime, novopečeni supružnici dodavali su se nogometnom loptom udarajući je glavom. Izabel je pokazala zavidnu sposobnost kontrole lopte.

 

⚽️💑⚽️ @izabelandrijanic

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Snimka je oduševila sve nogometne fanove: "Ona je savršena žena", "Kad bih ja barem našao takvu curu", "Pa vi ste savršen par", "Kovačiću, ti si pobijedio u životu"...

Komentara 9

VO
Volimrukomet
23:33 24.06.2017.

ima vise ona toga

DU
Deleted user
13:13 25.06.2017.

Očekujem još snimki sa brodića da vidimo kakav još talent ima .-)

MH
mhadziah
08:01 25.06.2017.

Nije problem niti u njemu niti u njoj ... nek im je sa srećom. Problem je u vama. Problem je što ljudi toliko luduju za nogometom da lik koji trči za loptom ima toliko bijesno nerealna primanja da može unajmiti jahtu za medeni mjesec te veličine da ako slučajno padne sa gornje palube u more garant će slomiti vrat. Problem je u vama ... nije u meni ... jer zbog navedenog živo mi se jebe za nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije