Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMILJENI GLUMAC

Odlazak Costanze: preminula zvijezda serije 'Seinfeld'

Foto: Promo
1/5
11.05.2020.
u 11:08

S tugom moram kazati kako je moj otac Jerry Stiller preminuo prirodnom smrću. Bio je divan otac i djed i jako posvećen svojoj supruzi Anne pune 62 godine. Jako će nam nedostajati, napisao je na Twitteru Ben Stiller.


Komičar Jerry Stiller, domaćim gledateljima najpoznatiji kao Frank Costanza u seriji "Seinfeld", preminuo je u 93. godini života. Vijest o njegovoj smrti objavio je Jerryjev sin, također poznati glumac Ben Stiller. 

1/15

- S tugom moram kazati kako je moj otac Jerry Stiller preminuo prirodnom smrću. Bio je divan otac i djed i jako posvećen svojoj supruzi Anne pune 62 godine. Jako će nam nedostajati, napisao je na Twitteru Ben Stiller.

Foto: Twitter

Jerry Stiller rođen je 8. lipnja 1927. u Brooklynu, New York. Na Broadwayu je debitirao 1953. u produkciji predstave temeljene na Shakespeareovom Coriolanu. Dugo vremena glumac je radio u tandemu sa svojom suprugom Anne. Organizirali su duet komedije "Stiller i Mira", a show je bio jako popularan. od 60-ih godina igrao je sporedne uloge u mnogim Tv serijama, no uloga Franka Costanze i čuuveni uzvik "Serenity Now!" donijeli su mu veliku popularnost.  Nakon toga 9 je sezona glumio i Arthura u seriji "Kralj Queensa".

Ključne riječi

Komentara 2

AC
accusator
11:46 11.05.2020.

Kakva podmuklost pa i neprofesionalnost u naslovu i slici...! "Constanza", "zvijezda" i slika sugeriraju da se radi o Jasonu Alexanderu, neponovljivom Georgeu Constanzi. Time je umanjena vaznost činjenice da je preminuo Jerry Stiller. Počivaj u miru "tata Frank".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije