Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ljubav?

Jelena Veljača sve je češće u društvu zgodnog producenta

Foto: Instagram Asos
1/5
25.04.2019.
u 10:23

Producentica je s Dorontićem objavila posebnu fotografiju koja je pokrenula nova šuškanja.

Jelena Veljača nedavno je u društvu najbližih osoba proslavila svoj 38. rođendan. Ono što je zainteresiralo Jelenine pratitelje je sve češće pojavljivanje u društvu zgodnog producenta, Ljubomira Dorontića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#belgradebirthdayparty #vjerovaliiline💄 #letemiletetridesete🙋🎁🎉🎂

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Nakon proslave u Zagrebu, Jelena se odlučila i za proslavu u Beogradu, gdje se uz njezino žensko društvo istaknuo Dorontić, s kojim je objavila posebnu fotografiju na svom Instagram profilu. Već nekoliko mjeseci na društvenim mrežama bivša glumica i producent objavljuju fotografije na kojima ne skrivaju bliske odnose, kao ni izmjenjivanje nježnosti.

Ljubomir Dorontić je kazališni i televizijski producent te poznat srpski glumac kojeg se često može vidjeti u društvu zgodnih djevojaka. Poznat je i po suradnji s našim mladim glazbenikom Vlahom Arbulićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#aboutlastnight✨ #friends #foreveryoung #belgradenights🌆💫

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Veljača, koja je od prošlog ljeta zagrebačku adresu zamijenila beogradskom, u siječnju je objavila fotografiju s njim uz hešteg "love your friends". Hoće li se nastaviti viđati i nakon njezinog povratka u Zagreb te ima li tu nešto više od šuškanja, još nije poznato.

Ključne riječi

Komentara 14

MU
Muncimir
11:18 25.04.2019.

Promiskuitetna beztalentirana Februarka koja svoju mržnju prema Hrvatskoj ne može sakriti uporno medije predstavljaju kao moralnu vertikalu društva. Smiješno.

KO
koriolis
11:38 25.04.2019.

Sta ona moralna vertikala?Svasta.Ova cesce mijenja muskarce od onih Dama sa Svaciceva trga.

JK
ja-kan
15:44 25.04.2019.

Eto prilike Plenkoviću da i tog beograđanina uhljebi u neko povjerenstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije