Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na moru

VIDEO Naša najpoznatija plus size ljepotica snimala se kako izlazi iz mora, pratitelji oduševljeni izgledom

Foto: Instagram screenshot
1/10
31.07.2021.
u 20:00

Pratitelje uvijek iznova oduševljava koliko je ponosna na svoju liniju i porukama koje daje drugim ženama.

Plus-size model Lucija Lugomer (28) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira na plaži leđima okrenuta kameri sa sinom u naručju. Pratitelje uvijek iznova oduševljava koliko je ponosna na svoju liniju i porukama koje daje drugim ženama. 

Potom je podijelila snimku na kojoj izlazi iz mora a uz koju je napisala: "Ne mogu se sjetiti bolje prezentacije ljepote od nekog tko se ne boji biti ono što jest". "...za mene i tebe. I nas oboje", dodala je u opisu. 

Ispod videa pratitelji su je odmah počeli častiti komplimentima i pisali koliko je lijepa i "definicija žene". 

Foto: Instagram

Podsjetimo, nedavno je podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u kratkim sportskim hlačama i majici, a na fotografiji je napisala svoje mjere. U opisu je istaknula da je saznala da joj je broj četiri sretan broj, referirajući se na to da sve njezine veličine počinju tim brojem.

"Da, djevojko, da! Na ovom profilu slavimo plus-size", dodala je te istaknula hešteg 'normaliziramo normalna tijela'

Njezini pratitelji su joj u komentarima pružili podršku. Najčešći komentar je bio da je savršena, a ona je na jedan od njih odgovorila. "Daleko sam od 'savršenog', ali ja tako volim", poručila je Lugomer.

VIDEO>>Vesna Dragojević: “Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole Nadalinu”

 

Ključne riječi

Komentara 2

RO
romobil
07:13 01.08.2021.

Breaking news

PU
paul-umpe
07:40 01.08.2021.

plimni val

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije