Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sakrila se

Krajem prošlog stoljeća ova je glumica bila san svih muškaraca, a danas biste je teško prepoznali

Foto: Profimedia
1/7
13.07.2020.
u 08:00

Posljednje tri godine Christinu gledamo u Netflixovoj seriji "Dead To Me"  koja joj je ove godine donijela i nominaciju za Zlatni globus

Christina Applegate, 48-godišnja je glumica koju najbolje znamo po ulozi Kelly Bundy u seriji "Bračne vode". "Daleki rođaci","Najslađe stvorenje", "Stjuardese lete u nebo", samo su neki od filmskih naslova u kojima je ostvarila zapažene uloge i tako je zapravo postala najuspješnija članica glumačke postave "Bračnih voda".

Krajem prošlog stoljeća bila je san mnogih muškaraca i idol djevojkama, a onda su krenule životne nedaće. Od 2001. do 2005. godine bila je u braku s Johnathonom Schaechom. Tri godine poslije razvoda doznala je da ima rak dojke koji je uspjela pobijediti. Za tešku bolest doznala je tijekom snimanja serije "Samantha Who?", a o tome je prije nekoliko godina govorila u razgovoru za Večernji list.

Foto: Instagram screenshot

 – Pet tjedana radila sam, a da nitko nije znao što mi se događa. Kad su doznali da sam bolesna, cijela ekipa koja je radila na seriji pružila mi je golemu podršku. Dobitnica Grammyja Melissa Etheridge, koja je također preboljela rak dojke, podijelila je sa mnom lekciju koju je naučila dok se i sama borila za vlastiti život. Rekla mi je: “Ovo što ti se dogodilo je blagoslov. Od ovoga trenutka počinješ iznova i imaš priliku sve promijeniti – način na koji se suočavaš s problemima, način na koji reagiraš na njih. Strah ti može naškoditi. Stres ti može naškoditi. Ovo je vrijeme u kojem imaš priliku promijeniti sve...”

U tim najtežim trenucima u život joj je ušao glazbenik Martyn LeNoble, basist i suosnivač alternativne rock skupine Porno for Pyros, koji joj je svojom podrškom pomogao da prebrodi najcrnje dane. Nakon dvije godine veze vjenčali su se 2010. godine i dobili kćerkicu Sadie Grace, kojoj je danas devet godina. 

Posljednje tri godine Christinu gledamo u Netflixovoj seriji "Dead To Me" koja joj je ove godine donijela i nominaciju za Zlatni globus. Applegate dobru formu održava trčanjem u Malibuu, a paparazzi su je uhvatili na svakodnevnoj ruti, sakrivenu ispod velikog šešira. Obični prolaznici teško su je uspjeli prepoznati. 

Ključne riječi

Komentara 4

PI
pipnicar
10:24 13.07.2020.

Žuti klik VL novinaru, stavi svoju sliku.

Avatar kobra22
kobra22
08:28 13.07.2020.

Svi ostvarimo!!

Avatar kobra22
kobra22
08:05 13.07.2020.

Sve je O.K.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije