Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi su je gledali

Je li sad pretjerala? Što joj to visi iz nosa?

kendall jenner
Foto: Instagram
1/4
14.04.2014.
u 16:44

Dok je prva dva dana Coachella festivala poglede privlačila oskudnim odjevnim predmetima, Kendall Jenner za posljednji dan ostavila je poseban komad nakita

Kendall Jenner bila je samo jedna od brojnih poznatih lica koja su ovog vikenda zaposjela Coachella festival, a mlađa sestra Kim Kardashian napravila je sve kako bi privukla pažnju.

Dok je prva dva dana poglede privlačila oskudnim odjevnim predmetima, za posljednji dan ostavila je poseban komad nakita - veliku okruglu naušnicu koja joj je bila okačena o nos. Do kraja večeri, 18-godišnjakinja koja gradi manekensku karijeru, ipak se riješila gigantske naušnice kako joj ne bi smetala u gužvi.

Objavivši niz fotografija na svom Instagramu, Kendall je vrijeme tijekom festivala provodila s prijateljima, mlađom sestrom Kylie i pjevačicom Selenom Gomez.

>>Zbog ove polugole fotke jedne od sestara Kardashian 'pao' Instagram!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije