Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stihovi iz srca

Jay-Z tek rođenoj kćeri Blue Ivy Carter posvetio pjesmu 'Glory'

beyonce
Pixsell
10.01.2012.
u 19:10

Slavni glazbenik otkrio je u pjesmi da je Beyoncé prije dvije godine imala spontani pobačaj koji su teško preboljeli

Tek što je došla na svijet malena Blue Ivy Carter dobila je pjesmu koju je napisao i posvetio joj njezin tata, slavni američki glazbenik Jay-Z. Osim oduševljenja zbog njezina rođenja, Jay-Z je u vrlo emotivnim stihovima otkrio i mnoge pojedinosti iz privatnog života sa suprugom Beyoncé Knowles.

Vrlo bolan gubitak

Zahvaljujući pjesmi na svjetlo dana izašla je informacija o spontanom pobačaju Beyoncé koji su supružnici teško preboljeli.

– Prvi put je jako boljelo, molio sam da se nikad više ne ponovi. Mislili smo da ćeš nestati prestrašeni zbog tragičnog pobačaja, ali ne, ti si čarolija. Riječi ne mogu opisati kako se osjećam. Ti si moja najbolja kreacija, ista si ja, prava tatina curica... – napisao je 42-godišnji pjevač u pjesmi "Glory" koja završava plačem njegove Blue Ivy. Svladana emocijama zbog rođenja prvog djeteta i Beyoncé je otkrila nekoliko detalja vezanih uz porod. Iako se nagađalo da će djevojčica biti rođena carskim rezom, na svijet je došla prirodnim putem i bez ikakvih komplikacija.

– Bilo je to najljepše iskustvo u našem životu. Porod je bio smiren, lagan i vrlo emotivan. U raju smo! Zahvaljujemo svima na molitvama, čestitkama, ljubavi i potpori – napisali su supružnici u izjavi za javnost.

Bez velikih zahtjeva

Ravnatelj bolnice New York City's Lenox Hill Hospital u kojoj je Beyoncé rodila prošle subote izjavio je da su medijski napisi o tome da su poznati supružnici platili više od milijun dolara za rezervaciju cijelog kata u rodilištu velika glupost.

– Obitelj Carter smještena je u našem bolničkom apartmanu u kojem joj baš ništa ne nedostaje. Ne zahtijeva i nije tražila neki poseban tretman – izjavio je jučer ravnatelj spomenute newyorške bolnice Frank Danza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije