Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trajna uspomena

Iznenadit ćete se kad vidite što je naš zgodni glumac napravio zbog uloge

Foto: Instagram
1/6
08.09.2019.
u 08:00

Slavko Sobin je umjesto lažne naljepnice napravio pravu tetovažu cvijeta na desnoj podlaktici, tetovažu maka kojeg nosi zapravo njegov lik u seriji "Drugo ime ljubavi".

Za svoju ulogu u dramskoj seriji ''Drugo ime ljubavi'' glumac Slavko Sobin odlučio se za jedan neuobičajeni pothvat.

Naime, glumac je umjesto lažne naljepnice napravio pravu tetovažu cvijeta na desnoj podlaktici, tetovažu maka kojeg nosi zapravo njegov lik, Igor Šarić.

Foto: Promo

- Kad mi je Martina Novaković, šefica make up sektora za seriju pokazala sliku tetovaže koju mi ima lik, oduševio sam se i rekao: znaš što, ja ću to tetovirat. Volim makove, simboliziraju ljubav, simboliziraju prolaznost svega jer je to cvijet jako kratkog vijeka, simboliziraju revoluciju - ispričao je Sobin.

Foto: Arena Hospitality Group

Otkrio je i mali detalj iz serije.

- Za moj lik taj mak je simbol njegovog i Lolinog sina Maka. Tako da sam ubio dvije muhe jednim udarcem. Em imam predivnu tetovažu, prvi put na baš jako vidljivom mjestu, em ne moram svaki dan ranije u šminku na lijepljenje falše tetovaže - izjavio je Sobin.

Iako je sebi olakšao tetovažom, glumac će svejedno morati na šminkanje. Uz makov cvijet, naime, ide i ime glavnog ženskog lika u seriji, Lolino ime, koje glumac nema istetovirano.

Foto: Promo

- Volim tetovaže, uglavnom sam ih do sad stavljao na mjesta na kojima se baš ne vide. Imam ih s ovim makom sad ukupno osam. Prva je pala prije četiri godine kad mi je uginula moja kujica Scampy i ta uspomena na nju i ujedno mi je i najdraža. Kasnije su dolazile u principu tetovaže koje su mi ili podsjetnici ili simboli nečega - rekao je Slavko.

Lik Igora Šarića, kojeg utjelovljuje Sobin, je prodoran, energičan, brzoplet, nesmotren, ljubomoran, posesivan, prevarant koji u sebi krije duboko ukorijenjeni strah od životnih prepreka i osjećaj da se neće s njima moći nositi. Kao mladi delinkvent uspio je fascinirati Lolu s kojom živi u neskladnoj i napetoj, ali strastvenoj vezi.

Komentara 2

MA
Mary5
15:55 08.09.2019.

Zgodni????

BU
busbus59
11:38 08.09.2019.

Iznenadio sam se! Nije pojeo govno do kraja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije