Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćen!

Obožavatelji zgroženi! Tvrde kako na snimci s 'mise' reper radi nešto grozno

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
07.09.2019.
u 10:03

Popularne 'mise' koje Kanye organizira, osim poznate obitelji Kardashian i Jenner posjećuju i brojne druge slavne osobe.

Pjevač Kanye West ne prestaje iznenađivati javnost, a posljednja snimka koja je izašla s njegovog 'misnog slavlja', podijelila je mišljenje javnosti.

Naime, za vrijeme jednog okupljanja koja se organiziraju već neko vrijeme, pjevača su uhvatili kako radi nešto potpuno neobično. Kako neki tvrde, Kanye stavlja prst u uho i nakon toga, isti taj prst stavlja u usta.

Dok neki tvrde da popularni reper jede ušni vosak, drugi se pak ne slažu s tom teorijom. Ugledni časopis Rolling Stone objasnio je i svoje viđenje cijele situacije. Ne slažu se s tim da Kanye jede ušni vosak jer je na snimci vidljivo da se lagano dirao po ušima, a da je prst stavio u usta samo kako bi nešto skinuo s jezika.

'Ušni vosak je ljepljiv i ne može ga se odbaciti s prstiju', tvrde iz časopisa i odbacuju optužbe upućene prema glazbeniku.

Popularne 'mise' koje Kanye organizira, osim poznate obitelji Kardashian i Jenner posjećuju i brojne druge slavne osobe.

Foto: FIBA/Screenshot
Osim pjevačice Katy Perry, njezinog zaručnika i glumca Orlanda Blooma, te poznatog DJ-a Dipla, najnovija zvijezda uhvaćena na obredu je i glumac Brad Pitt.

Ključne riječi

Komentara 1

PO
posav
11:10 07.09.2019.

Novac trebate dobiti iz vaše dnevne sobe putem interneta,tako što ćete nekoliko sati dnevno ispuniti jednostavan posao sa radnom stanicom,primati 238 USD svaki sat i primati naknadu svaki tjedan dok odabirete svoju rutinu rada. U tom trenutku pokušajte ovo ...>>>>> www.WebWork3.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije