Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na ljetovanju

Strasti na jahti! Poznati dizajner i njegov dečko uhvaćeni u izmijenjivanju nježnosti

Foto: Profimedia
1/5
07.09.2019.
u 08:00

Fitness trener Luca Santonastaso u vezi je sa Stefanom Gabbanom od 2017. godine.

Stefano Gabbana, poznati talijanski dizajner, i njegov dečko Luca Santonastaso uživaju na romantičnom odmoru u Španjolskoj

Dizajner je viđen kako s fitness trenerom, koji je po struci frizer, koristi posljednje dane ljeta na Formenteri, izmjenjujući nježnosti. Na znatiželjne fotografe su navikli stoga im nisu previše pridavali pozornosti. Lucas i 56-godišnji Stefano su u vezi od 2017. godine.

Foto: Profimedia

Prije Lucasa, Stefano Gabbana i njegov poslovni partner Domenico Dolce bili su par dugi niz godina. Živjeli su u vili iz 19. stoljeća u Milanu i posjedovali nekoliko imanja na francuskoj rivijeri. Iako su prekinuli svoju dugogodišnju vezu, par i dalje radi zajedno u tvrtki D&G.

Poznati talijanski dvojac čije kreacije obožavaju brojne poznate osobe često su na udaru kritičara zbog neprimjerenih izjava i ponašanja. Naime, osudili su ih nakon izjava poput one da bi gay parovima trebalo zabraniti da posvajaju djecu, nazivanja Kineza glupima te uvredljivim komentarima prema celebrityjima.

Foto: Profimedia

U seriji od tri videa 'DG Loves China' mlada azijska manekenka bori se kako bi pojela tradicionalna talijanska jela - tanjur pun špageta, pizzu ili canolle uz pomoć štapića, a muški spiker je upućuje što treba učiniti kako bi to i napravila. Zgražanje je posebno izazvao video u kojem manekenka treba pojesti canolle, a spiker je pita "Je li prevelik za tebe".

Foto: PA/Pixsell

Reklama je odmah proglašena stereotipnom te optužena da trivijalizira stoljećima staru kinesku civilizaciju.

U 2013. godini Stefano Gabbana i Domenico Dolce osuđeni su za utaju poreza i osuđeni na 20-mjesečnu kaznu zatvora. Negirali su optužbe i žalili se na slučaj, a u listopadu 2014. obojica su oslobođeni optužbi.

Madonna, Monica Belluci, Angelina Jolie samo su neke od zvijezda koje obožavaju D&G brend.

Ključne riječi

Komentara 87

TO
Tomi0713
08:51 07.09.2019.

Ogavno

TR
truba
08:44 07.09.2019.

Kakva vijest. Kakva novina ima potrebu ovo objavit.

Avatar Analizator
Analizator
08:31 07.09.2019.

FUJ! Nadam se da djeca još spavaju ili bar gledaju crtiće na TVu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije