Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivac – vjetar

Izbjegli tragediju: Na koncertu Opće opasnosti srušila se pozornica

Opća opasnost na Šalati
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
28.08.2017.
u 11:03

Pero Galić i njegov bend Opća opasnost nastupali su u Ivankovcima, a u jednom trenutku snažan vjetar srušio je rampu s videoplatnom koje je palo na pozornicu na kojoj su u tom trenutku bili Pero i njegov kolega Branimir.

Grupa Opća opasnost jučer je održala koncert u Ivankovu i ovaj nastup će zasigurno dugo pamtiti jer su brzom reakcijom izbjegli nesreću.

Naime, jak vjetar srušio je dio pozornice na kojoj su se u tom trenutku nalazili pjevač Pero Galić i njegov kolega Branimir, pišu 24 sata.

Galić je u zadnji trenutak shvatio da se iza njegovih leđa ruši pozornica i pobjegao je. Za 24 sata je rekao kako nitko od članova benda nije ozlijeđen i da je nastala samo materijalna šteta.

– Urušila se stražnja rampa s videoplatnom direktno na pozornicu. Na svu sreću, na pozornici smo bili samo Branimir i ja. Mi nismo nastradali – rekao je Galić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije