Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strogi menadžment

Misteriozan nastup Toma Jonesa u Puli - nema slike, nema tona

Foto: PA/Pixsell
04.08.2017.
u 12:00

Jonesov nastup ostao je obavijen velom tajne. Pristup koncertu dobilo je nekoliko fotoreportera i novinara koji su nakon koncerta Jonesovom menadžmentu morali predati na uvid sav materijal.

Nakon pet godina britanski glazbenik Tom Jones u srijedu, 2. kolovoza, nastupio je u pulskoj Areni. No kakav je bio koncert te koliko je obožavatelja slušalo glazbenu legendu, znaju tek oni koji su platili ulaznicu.

Jučer je bilo nemoguće pročitati išta o spektaklu u Puli. Naime, 77-godišnja zvijezda okružena je iznimno strogim menadžmentom koji ima rigorozna pravila kao malo tko. Tako je Jonesov nastup ostao obavijen velom tajne. Nakon što je tek nekoliko fotografa i novinara odobren pristup, kada su odradili posao, Jonesovu menadžmentu morali su predati sav materijal na uvid te su oni zatim odobravali koje se fotografije mogu objaviti.

Osim toga, morali su potpisati i ugovor o tajnosti pa detalje nisu smjeli otkrivati ni kolegama. Čak ni organizator nije imao službenog fotografa, a do kraja dana nismo uspjeli dobiti ni službeno priopćenje. 

Komentara 3

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:41 04.08.2017.

Drug Tom Jones pohađao je Staljinove škole...ovo kao da je u Sj. Koreji

Avatar botoksmanija
botoksmanija
15:56 04.08.2017.

On je profesionalac u svakom pogledu ali je trebao ipak malo vise starijih hitova otpjevati , svega 6 hitova je otpjevao i dosta pjesama sa novog albuma sa blues melodijama. Publika koja je tamo bila je publika koja ga pozna po tim starijim hitovima.Prosjek je bio 50 godina.Sve u svemu dosta profesionalno stime da je imao sako na sebi na 40 stupnjeva skoro sat i pol do pjesme iz Striptisa You can leave your het on i onda ga je skinuo.To zasigurno nitko nebi napravio sa 50 godina karijere.Sve u svemu odlicno , ali ovo sa fotografima i novinarima nije mi bas jasno.

CE
centirion
15:05 04.08.2017.

Mislim da je pretjerao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije