Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lucija begić

Izabrana Miss Zagreba! Titulu je odnijela studentica prava i odbojkašica

Foto: Boris Mataković/PR
1/4
05.10.2021.
u 09:00

Lucija će predstavljati Grad Zagreb na 30.jubilarnom izboru za Miss Hrvatske koji će se održati 2022. godine.

Na terasi restorana Bon Appetit sa očaravajućim pogledom na grad Zagreb izabrana je nova Miss Zagreba. U konkurenciji od 12 djevojaka pobijedila je Lucija Begić dok su njezine pratilje Josipa Matić i Ivana Jasić. Lijepa Lucija je studentica Pravnog fakulteta u Zagrebu te govori engleski i talijanski jezik. U slobodno vrijeme se bavi odbojkom.

Foto: Boris Mataković/PR

Kandidatkinje su se predstavile u pet modnih izlazaka noseći poslovni dizajnerice Sanele Škorput i njenog branda Botun, torbe slovenske dizajnerice Teje Jeglič i naočale Tvornice naočala, vintage stil- Ivane Filipović i branda Vibela te modele DIVA concept store. Za šminku su bile zadužene vizažistice iz škole Profokus, a za frizure JK hair studio.Osam super finalistica odgovaralo je na pitanja žirija u elegantnim večernjim haljinama dizajnerice Natalije Smogor.

U stručnom ocjenjivačkom sudu bile su i Tihana Harapin Zalepugin, Zvona Vučković, Zoran Škugor, Nina Slamić Gudeljević - Miss Hrvatske 2002., direktorica izbora Miss Zagreba za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i direktorica Miss Hrvatske Maja Vračarić.

Program u kojem su nastupili Tena Vodopija i plesna skupina Sandra rescue dance je vodio Davor Garić. Lucija će predstavljati Grad Zagreb na 30.jubilarnom izboru za Miss Hrvatske 2022 sljedeće godine, otkrila je Iva Loparić Kontek, direktorica izbora za Miss Zagreba. 

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije