Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUDI MI BLIZU

Ivana Kindl zablistala u novom videu u haljinama Ivice Skoke

Ivana Kindl
Foto: PROMO
1/2
02.11.2018.
u 11:00

- Ovo je pjesma koja otkriva moju nježniju stranu, progovara o slatkom i neodoljivom zaljubljivanju, ljubavi koja je na početku cvjetanja, onom najljepšem osjećaju koji obuzme duh i tijelo - otkriva Ivana

Iz glazbenog i autorskog pera naše ponajbolje vokalistice – Ivane Kindl, stiže novi singl! Pjesma "Budi mi blizu" njen je novi autorski uradak, koju uz nju ponovno supotpisuje njen životni partner, basist i producent Alen Križaj, a u kreiranju pjesme sudjelovao je i Srđan Sekulović Skansi!

Uz pjesmu je predstavljen i prateći videospot redatelja Dalibora Barića, a u kojem Ivana nosi haljine našeg priznatog dizajnera Ivice Skoke!

- Ovo je pjesma koja otkriva moju nježniju stranu, progovara o slatkom i neodoljivom zaljubljivanju, ljubavi koja je na početku cvjetanja, onom najljepšem osjećaju koji obuzme duh i tijelo. Sviđa mi se gradacija pjesme, čvrsti ritam u kombinaciji sa suptilnom i zaraznom melodijom, te interpretacijom koja pred kraj eruptira uz dašak gospela - otkriva Ivana Kindl o pjesmi "Budi mi blizu".

Nakon odličnog prijema autorskih pjesama "Sve istine i laži" te "Ima nade", koje su provele nekoliko mjeseci unutar HR Top 40 liste, očito je kako je Ivana Kindl u kreativnom zamahu, budući da ponovno autorski potpisuje i ovaj novi singl "Budi mi blizu". U kreiranju glazbe pomogao joj je Alen Križaj, dok je za miks i master zaslužan Srđan Sekulović Skansi, s kojim je Ivana ostvarila svoju prvu suradnju!

Kako je već i spomenuto, prateći videospot potpisuje redatelj Dalibor Barić, koji je pjesmi dao poseban vizualni identitet. Upravo je on kreirao i predivne vizualizacije u Ivaninom videu za prethodni singl "Ima nade", stoga ne čudi nastavak ove suradnje. I dok vizuali i animacije dočaravaju atmosferu pjesme, za styling u spotu pobrinuo se naš cijenjeni dizajner Ivica Skoko, čije predivne haljine Ivana nosi u ovom videu.

Ono što se u ovom trenutku može također otkriti je kako Ivana trenutno marljivo radi i na svom petom po redu studijskom albumu, čiju objavu iščekujemo sljedeće godine. Detalji o njenom novom albumu bit će poznati uskoro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije