Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - peci!

Ivana Banfić i Maja Bajamić napustile su show, a novi parovi dolaze u show!

Foto: RTL
1/6
14.12.2017.
u 00:25

Nela Kocsis i Snježana Mehun, Barbara Nola i kćer Mara, Kim Verson i Bojan Jambrošić te Žanamari Perčić i suprug Mario novi su parovi koje ćemo gledati u zabavnom slastičarskom showu

Slastičarsko natjecanje showa "Tri, dva, jedan – peci!" završilo je za dva natjecateljska para, koja su kroz protekla tri dana sakupila najmanje bodova.Ostalo je svega dva dana do proglašenja pobjednika omiljenog kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, a četiri natjecateljska para nikako da pokažu najbolje od najboljeg.

Što je dan odluke bliži, na natjecateljima su sve primjetniji stres i nervoza, zbog kojih očito, ponavljaju stare greške. Srijedu navečer gotovo su svi kandidati imali manjih problema s tijestom tarta – preslano, premekano, preblijedo ili čak sirovo tijesto samo su neki od komentara žirija upućeni kandidatima prilikom kušanja. Maja i Leo napravili su ukusnu kremu za tart, ali tijesto im je bilo previše slano i preslabo ispečeno. Iako su oni bili zadovoljni sa svojih 16 bodova i prvom devetkom, to im nije bilo dovoljno za prolaz dalje.
Ivana i Tomislav također su imali slabo pečeno tijesto, koje je ostalo sirovo u sredini, a od ispadanja ih nije uspjela izvući ni ukusna krema, ni ušećereni bademi.

“Krema dodatno navlaži tijesto pa je bitno pripaziti da se tijesto dobro ispeče i da ostane prhko, a vama to nije uspjelo”, prokomentirala je Ana.

Petar i Borko još su jedni u nizu koji su pred žiri donijeli blijedi tart te je Špiček bio vrlo skeptičan zbog njegovog izgleda, ali kada ga je probao, sve sumnje su nestale.

1/10

„Tijesto je blijedo, čudo da nije sirovo, ali nije i krema je ukusna“, iznenađeno je kazao Špiček. Osvrnuvši se na njegov komentar, Petar i Borko složili su jednu šaljivu kulinarsku poslovicu - „Ne sudi knjigu po koricama i ne sudi tijesto po rubovima, sudi tijesto tek kada dođe pod zub!“. Ovaj dvojac već je poznat kao glavni zabavljač na setu pa ne čudi da su opet uspjeli nasmijati sve prisutne.

„Petar i Borko nas pokušavaju šarmirati i od prvog dana im to ide. Volim ih poslušati jer tako imam besplatno kazalište na setu“, prokomentirao je zadovoljno Špiček. Dečki su zbog svog šarma, blijedog, ali dobro ispečenog i ukusnog tarta te rustikalnih ušećerenih badema zaslužili prolaz u finale, jednako kao i njihove suparnice Ornela i Josipa.

Dva para, koja su zasluženo ušla u finale, sada će imati malo slobodnog vremena da uvježbaju svoje slastičarske vještine jer od suta za radnim jedinicama gledamo četiri nova para. Nela Kocsis i Snježana Mehun, Barbara Nola i kćer Mara, Kim Verson i Bojan Jambrošić te Žanamari Perčić i suprug Mario novi su parovi koje ćemo gledati u zabavnom slastičarskom showu "Tri, dva, jedan – peci!" u četvrtak u 21:40 sati na RTL-u!

Komentara 1

Avatar Gabriella_Gollan
Gabriella_Gollan
09:09 14.12.2017.

Ja sam podnio ostavku na posao, a sada dobivam £ 81 po satu. Kako? Radim preko interneta! Moj stari posao mi je bio bijedan, stoga sam bio prisiljen pokušati nešto drugačije, 2 godine poslije ... Mogu reći da se moj život promijenio - u potpun0stii naa bolje!.... Provjeri što radim ........>>>>>>>>> www.BuzzCash3.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije