Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila dobar trik

I Marijana Batinić borila se s viškom kilograma: Imala sam 15 kg viška

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/4
13.12.2017.
u 16:24

Voditeljica priznaje da je imala problema s kilogramima, a sada se važe svaki dan i kad vaga pokaže dva - tri kilograma viška onda pripazi na prehranu.

Voditeljica RTL-ovog showa "Život na vagi" Marijana Batinić u razgovoru za časopis Gloria pričala je o obiteljskom životu, snimanjima showova "Ljubav je na selu" i "Život na vagi".

- Nisam imala toliko empatije prema kandidatima dok ih nisam upoznala i shvatila da nisu pretili jer vole puno jesti, iza toga stoje tužne životne priče, teške situacije, izgubljeno samopouzdanje...- ispričala je Marijana. Otkrila je kako je i sama imala problema s kilogramima, te da je u jednom periodu imala 15 kilograma viška.

- Nisam bila debela, ali trudila sam se da đaci koji sa mnom idu u razred misle da sam na dijeti, jer nemilosrdni su vršnjaci. Zapravo uvijek sam  pazila što jedem, a zapravo sam stalno jela. Onda sam se u jednom trenutku, to nije baš pohvalno, razboljela i kilogrami su sami otišli - priznala je Marijana.

Kaže kako je sklona debljanju ali je i veliki gurman i nikada se ne bi odrekla onoga što ima na tanjuru. - Ono što meni pomaže je to da svaki dan stanem na  vagu. Sve dok je brojka na vagi ok i dok su kilogrami zadovoljavajući, sve je ok. Kad krenu dva-tri kilograma gore onda se malo korigiram - kaže voditeljica.

1/16

 

Komentara 1

Avatar ivo587
ivo587
23:59 13.12.2017.

Taj show je nezanimljiv isto ko i kulinarski, supertalenti i ostali kojima nas gnjave rtl i nova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije