Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon karantene

Iva Majoli na bizarnom tretmanu: 'Injekcijama su mi ubrizgavali krv u lice'

Iva Majoli
Foto: Instagram
1/6
15.05.2020.
u 11:54

Iva Majoli ovih dana posjetila je jednu zagrebačku kliniku u kojoj se odlučila za tretman pomlađivanja koji još uvijek izaziva oprečne reakcije u javnosti.

Jedna od najuspješnijih sportašica naših prostora Iva Majoli, koja je posljednjih godina borila pravno-imovinske bitke, obratila se javnosti putem društvenih mreža i pohvalila se kako je posjetila svoje omiljeno mjesto nakon dva mjeseca. 

– Obožavam ovaj tretman! Od igranja tenisa na suncu, koža mi je zapravo oštećena i kako bih je vratila na stanje prije oštećenja, doktor mi je preporučio da dođem na fenomenalnu Plazmu Prgf. Izvade ti krv, stave je u posebnu centrifugu kako bi izvadili tvoju plazmu punu faktora rasta i onda je injektiraju u lice koje izgleda zdravo, sjajno, elastično, pomlađeno... – napisala je bivša tenisačica ushićeno o peglanju bora te izazvala mnoštvo pitanja među svojim obožavateljima.

Iva Majoli
1/20

Riječ je o tretmanu pomlađivanja koji se naziva i vampirski face lifting zbog korištenja vlastite krvi u svrhu mlađeg izgleda, a upravo na to se odlučila Majoli nakon što su klinike opet počele s radom nakon popuštanja protuepidemijskih mjera.

Foto: Instagram screenshot

Na tretman s istom svrhom, ali ipak malo drukčiji, prošli se tjedan odlučila i Alka Vuica koja je hijaluronskim filerima i botoksom peglala bore smijalice na čelu te je podignula rub usana. Na vampirski face lifting odlučila se i dizajnerica te poduzetnica Snježana Mehun koja je za to imala samo riječi hvale. Tim se neinvazivnim tretmanom također koriste Kim Kardashian West i Angelina Jolie, ali ga se ne libe koristiti ni muškarci poput Rafaela Nadala, Cristiana Ronalda i našeg Luke Modrića.

Iva Majoli
1/7

Podsjetimo, Iva je neko vrijeme punila medijske stupce zbog burne rastave od bivšeg supruga poduzetnika Stipe Marića, od kojeg se rastala nakon tri godine braka 2009. godine. Iva i Stipe vjenčali su se prije 2006. godine u Zagrebu u crkvi svetog Marka. Vjenčanje je bilo organizirano u glamuroznom stilu, Iva je do crkve došla u oldtajmeru, a na kraju obreda Josipa Lisac je otpjevala “Ave Mariju”.

Za svojih 370 uzvanika tenisačica je organizirala pravu feštu u velikom bijelom šatoru razapetom na 750 četvornih metara na njezinu teniskom terenu na zagrebačkom Cmroku. Ta raskoš stajala ju je pravu sitnicu, tek milijun i pol kuna. Bračnu sreću već godinu poslije potresla je kriza. Naime u ljeto 2007. par je imao žestoki obračun u klubu Varadero kada je Iva dala pljusku svojem suprugu, a on je bacio bračni prsten u more.

Te detalje nisu komentirali za medije.

Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Bongozg
Bongozg
13:08 15.05.2020.

jos da su izumili ubrizgavanja krvi u mozak, eee

IV
Ivandobrila
12:26 15.05.2020.

Ona bi htjela što više ubrizgavanja ma kakva god ona bila.

PE
PetiElement
12:08 15.05.2020.

Dužna milijune kuna.. tretman pomlađivanja (koji njoj ionako ne može pomoći, jer njoj fali nešto drugo).. ma daj.... gdje ste nju izvukli.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije