Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUCE

Intimna i emotivna atmosfera gorko slatkih sjećanja u pjesmi 'Otkucaji'

luce
Foto: Luka Nižetić
1/4
07.11.2017.
u 15:58

„Pjesmu "Otkucaji" koju sam napisala zajedno s Vinkom Ergotićem, dogodila se vrlo spontano tijekom jedne ljetne turneje po obali. Jedan dan je nastala, drugi dan smo ju već izvodili na koncertu.“ - o pjesmi je rekla Luce

Luce predstavlja novi singl, pjesmu „Otkucaji“ kojim najavljuje i skorašnji izlazak svog prvog albuma. Pjesma je to o nadanju, prolaznosti i odvajanju od osobe koja nam je nekad značila mnogo.

„Pjesmu "Otkucaji"  koju sam napisala zajedno s Vinkom Ergotićem,  dogodila se vrlo spontano tijekom jedne ljetne turneje po obali. Jedan dan je nastala, drugi dan smo ju već izvodili na koncertu.“ - o pjesmi je rekla Luce

Za aranžman i produkciju pjesme je zaslužan Mark Mrakovčić.

Za pjesmu je snimljen i video spot u režiji Eme Giunio, montirao ga je Marin Maršić, a ideja je bila dočarati tu intimnu i emotivnu atmosferu gorko slatkih sjećanja.

Pjesma“Otkucaji“ će se naći i na Lucinom prvom studijskom albumu koji izlazi početkom iduće godine.

Pjesmu „Otkucaji“ slušajte i na Deezeru http://www.deezer.com/hr/album/50819742

Komentara 1

Avatar Papatest
Papatest
21:24 07.11.2017.

Kada će se skinuti da vidimo kvalitetu glasa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije