Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna ideja

Inicijativu 'Ružičasta nit' pozdravila i prezgodna Miss Melita Fabečić

marija butković
Foto: PR FOTO
1/12
13.03.2014.
u 16:43

Hvale vrijedna inicijativa hrvatske vizažistice Marije Butković Ružičasta nit predstavljena je danas u Zagrebu...

Hvale vrijedna inicijativa hrvatske vizažistice Marije Butković Ružičasta nit predstavljena je danas u Zagrebu. Glumica Kristina Krepela, televizijska voditeljica Vlatka Pokos, bivša i sadašnja Miss Universe Ivana Delač Đolo i Melita Fabečić, skijašica Nika Fleiss, modna dizajnerica Martina Felja, rukometaši RK Zagreb CO Stipe Mandalinić i Sandro Obranović te brojni drugi pozdravili su prvo predstavljanje udruge koja će olakšati rehabilitaciju mnogim ženama i muškarcima.

- Godišnje se u Hrvatskoj otkrije oko 2300 novih slučajeva raka dojke, a ta je brojka iz godine u godinu u porastu. Odstranjenje jedne ili obje dojke za mnoge žene predstavlja psihofizičku traumu. S obzirom na to da u našoj zemlji brojne žene ne znaju za mogućnost repigmentacije areola i bradavica, pokrenula sam projekt njihove besplatne repigmentacije, te ponovne pigmentacije obrva izgubljenih zbog kemoterapije ili alopecije. Želim omogućiti ženama da se osjećaju i izgledaju bolje, prihvaćenije i sretnije!, izjavila je vizažistica Marija Butković.

Udruga za poboljšanje kvalitete života žena oboljelih od karcinoma te osoba oboljelih od alopecije Ružičasta nit osnovana je s ciljem pružanja edukativne, humanitarne, medicinsko-estetske potpore ženama u fazi kemoterapije i rehabilitacije te osobama oboljelima od alopecije ili ozlijeđenima u nesrećama, požarima i sličnim situacijama. - Mariju poznajem već 10 godina i imamo jako lijepu suradnju, za ovaj njen san znam već nekoliko godina i drago mi je da je postao stvarnost. Ovo je fenomenalna inicijativa koja će pomoći mnogim ljudima i mislim da bismo se svi trebali više držati jedni uz druge jer svi znamo koliko smo osjetljivi kad nas pogodi neka bolest i koliko smo krhki tako da vjerujem da će jedna ovakva podrška mnogo značiti svima!, izjavila je glumica Kristina Krepela.

Udruga Ružičasta nit predstavlja poveznicu između medicine i estetike te na taj način pruža poticaj ženama da se što kvalitetnije vrate svojim ulogama majki, supruga, prijateljica, poslovnih žena. Na današnjem su predstavljanju svoja zapažanja predstavili i Đurđica Mesarić kojoj je Marija napravila ponovnu pigmentaciju obrva, te dr. Zlatko Mihelčić specijalist onkologije i radioterapije. Sve informacije o radu udruge, donacijama i programu mogu se pronaći na službenoj web stranici www.ruzicastanit.hr.

Foto: PR FOTO

>>Miss Universe Hrvatska ili egipatska kraljica?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije