Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPAD GRUPE

Indira Levak napustila Coloniju i kreće u solo karijeru

Colonia
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/6
31.05.2017.
u 17:11

Colonia je divan period moje pjevačke karijere, moje povijesti, tisuće koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su dio mene kao umjetnice, zauvijek - objavila je Indira na facebooku

Grupa Colonia više ne postoji u originalnoj postavi! Nakon što je popularne vinkovačke dancere prije tri godine napustio Tomislav Jelić-Kameny, isto je danas napravila i pjevačica Indira Levak. Indira je odlazak iz Colonie objavila na svojoj novoj službenoj Facebook stranici Indira Icolonia Forza:

- Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri, vrijeme je da okrenem smjer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i realiziram neostvarene želje i snove. Colonia je divan period moje pjevačke karijere, moje povijesti, tisuće koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su dio mene kao umjetnice, zauvijek. Sada ću kao INDIRA, zajedno s timom divnih kreativaca moju prepoznatljivu energiju usmjeriti na svježe ideje i želje moje vjerne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi. Ništa se ne mijenja kada su u pitanju naša druženja i pjevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti! Od sada sve informacije o koncertima pratite na novoj facebook stranici Indira Icolonia Forza. Ljubi vas vaša Indira - sstoji u prvoj objavi na njenoj novoj stranici.

Hoće li autor i kreativni vođa Colonije Boris Đurđević sada pronaći novu pjevačicu, ili će Colonia prestati postojati, ostaje za vidjeti.

Komentara 12

Avatar Azriel
Azriel
17:15 31.05.2017.

kaj kreće cajka?

RO
robertbruckner
21:25 31.05.2017.

Ljudi moji ova je teska kategorija, ovakve se nemogu vidjet vani osim onih koje ih prate hehehehehe

JM
ja-ma
22:27 31.05.2017.

Uspjet će jedino ak Đurđević misli postat novi Huljić pa joj nastavi pisat pjesme,a u grupu uzme novu pjevačicu.U suprotnom joj proričem propast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije