Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava bez alkohola

Iker Casillas cijeli tjedan pobjedu slavi s djevojkom

Iker casillas
Pixsell
15.07.2010.
u 21:08

Zlatni španjolski reprezentativac nakon povratka iz Afrike ne odvaja se od voljene novinarke Sare Carbonero koju je strastveno poljubio dok je ona nakon utakmice sa Nizozemskom uzimala izjavu od njega.

Otkako se sa svojom momčadi iz Južnoafričke Republike u Španjolsku vratio kao nogometni prvak, 29-godišnji Iker Casillas ne prestaje slaviti. Posljednjih dana obilazi noćne klubove i restorane po Madridu ne odvajajući se od svoje dugogodišnje djevojke Sare Carbonero, koja radi kao sportska novinarka na televiziji. Nakon što su Španjolci trijumfirali u finalu nad Nizozemcima, novinari su više prostora posvetili Casillasovoj romantičnoj strani nego njegovoj strasti na terenu. Naime, dok je nakon finala Sara uzimala izjave od Ikera, on se nije mogao suzdržati i strastveno je poljubio svoju dragu pred milijunskim gledateljstvom.

Lijepa 25-godišnja novinarka, pokušavajući skriti smiješak, profesionalno je nakon poljupca nastavila javljanje uživo. Sara je pobjedu proslavila s Ikerovim suigračima na letu do Španjolske, a sinoć i preksinoć par je uživao u romantičnim večerama u središtu Madrida. U srijedu su se zabavljali u noćnom klubu, a kapetan Casillas za provoda s dragom nije okusio ni kap alkohola.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Svećenik
Svećenik
09:03 16.07.2010.

E sada mi je odmah puno lakše, sada mogu u miru do burze na redovno javljanje!

YA
yahoo
23:47 16.07.2010.

ženska je preslatka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije