Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nosi se prirodno

I u Hrvatskoj i u svijetu trend je objava selfieja bez trunke šminke na licu

Antonija Blaće
Foto: Instragram
1/4
16.07.2016.
u 10:37

Poznati tako potiču mlade djevojke da počnu cijeniti prirodnu ljepotu i zavole sebe

Kada je glazbenica Alicia Keys obznanila da se više nikada neće šminkati i objavila selfie prirodnog izgleda, oduševila je obožavatelje zasićene ženama klonovima koje poslije plastičnih operacija i s gomilom šminke nalikuju jedne drugima. Trendu se priključuje sve više poznatih pa se i Adriana Lima selfiejem bez šminke javila s Mikonosa.

Cindy Crawford se, proslavivši 50. rođendan, odlučila prestati šminkati. Dosljedna je odluci, a trenutačno je s obitelji na jezeru Ontario. Voditeljica Antonija Blaće slijedi trend pa je pohvale pobrala objavom slike bez šminke s Jadrana, a isto je učinila i Jadranka Ivaniš Yaya, pjevačica Jinxa. 

>> Nina Morić uzvraća fotkama iz mladosti: Prestanite, nisam operirala nos. Smilujte se!

Komentara 10

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
14:51 16.07.2016.

ocekujem vesnu pusic u prirodnom izdanju da isprintam sliku i strasim djecu...

Avatar annex
annex
13:42 16.07.2016.

Hahahahaha. Prvo nabrojite ove super starove, a onda Antonija Blaće - žena poznata po tome što se javno pomokrila u BB kući, i vlasnica najružnijeg osmjeha, umjetnog i ""kiselog". Baš vam je inspiracija jako pala...

RE
rem
14:55 16.07.2016.

Antonija Blace - ružna i sa šminkom i bez šminke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije