Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Hrvati okrutno sprdaju 'piromana' Bobana: Na uglednoj stranici postao je majstor specijalnih efekata

Na ovoj stranici korisnici sami mogu ubacivati filmove i imena, pa ja tako netko nepoznat ubacio Bobana među ekipu koja je radila specijalne efekte ovog filma, a njegov "obim posla" je pirotehnika.
03. svibnja 2021. u 10:14 2 komentara 1895 prikaza
Foto: PIXSELL/PROMO
Pogledajte galeriju 1/6

Nakon što je Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban priznao kako je 2005. u Solinu inscenirao požar na setu filma "The Omen", zbog kojeg je ova skupa hollywoodska produkcija otišla iz Hrvatske, njegovo ime jučer se našlo na čuvenoj internetskoj stranici Internet Movie Database.

 | Autor : IMDB Foto: IMDB Također, među filmskom tivijom našlo se i njegovo priznanje.

- 1. svibnja 2021. godine Blaženko Boban, bivši gradonačelnik hrvatskog grada Solina, priznao je ispred nekoliko reportera kako je organizirao požar na filmskom setu jer su lokalne vjerske vođe bile protiv da se u njihovom mjestu snima film sotonske tematike. 

 | Autor : IMDB Foto: IMDB Šale na račun Bobana počele su se redati na Facebooku, pa je netko i prepravio plakat filma i na njega stavio Bobana kao zmaja koji riga vatru, a uz fotografiju je i parafrazirao stihove pjesme "Maljčiki" grupe Idoli. 

 | Autor : Facebook Foto: Facebook

Podsjetimo, župan Boban, ministrica Brnjac i Dalibor Ninčević, gradonačelnik Solina obilazili su, u pratnji svojih suradnika, u petak 30. travnja područje Salone gdje bi se početkom svibnja trebao održati Europski bacački kup koji će okupiti 564 sportašice i sportaša iz 44 zemlje. U ugodnom čavrljanju između protokolarnih obaveza župan Boban, a sve je zabilježila i kamera fotoreportera Cropixa, počeo je priču dok ga je ministrica uljudno slušala.

 - Bio je sklopljen neki ugovor sa strane Ministarstva da će neka američka koprodukcija snimati ovdje film... Oni su to sve stavili, ja sam bio tada gradonačelnik... To je bilo negdi 2007. ili 2008. je l' tako? - priupitao je župan jednu od svojih suradnica te je nastavio dalje: - Narod se diga na noge jer je vidija scenarij filma, a to je bija film "Omen 666", Demien, sotona mala i tako dalje, i tako dalje... Da najgore bude, treba je iz Dujmova groba onaj mali, evo ona (suradnica - op.a.) će me korigirati, izać s crnon rukom, mali đava. I mi to čujemo, i ja govorin Biškupiću, a on onakav je, je li, veli šta ti je, triba para, šta Bobane zafrkaješ, triba para... Oni su to plaćali u suvom zlatu, Amerikanci...

Međutin, nismo se mogli nikako dogovoriti i ja napravin drugi scenarij. Nije me tija primiti i ja se diga u četiri ure i otiša gori u Zagreb i čekan ga u 7 ujutro ispred ureda, je l', ne može me mimoići. Doša ja gori, a ode javljan ekipi da ću in poslati signal na mobitel kad san kod njega i da me oni kao zovu i kažu da je zapaljena Salona. To san ja inscenira - rekao je ponosno župan Boban ministrici Brnjac.

tvoje lie zvuči poznato Dio gledatelja smatra da je Mario zasluženo pobijedio, a dio negoduje: Ovo nije za pobjedu Ljubav je na selu Kakav zaplet! Željan je oteo Nevenovu djevojku i sada mu šalje poruku: Srce ne bira, oprosti Ante Miletić Najteži kandidat ŽNV-a o životu nakon showa: Treniram sa suprugom i sinom, a krizne trenutke nisam imao

VIDEO: Vinko Ćemeraš bio je gost Večernjakove desetke 

 

podmukla bolest
HRT-ova voditeljica iznenada završila na hitnoj pa upozorila na veliki problem: 'Ne ignorirajte simptome'
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti
  • Beleg:

    I tako je glagol sprdati postao tranzitivan! Čitam isto u srpskoj štampi. I tamo kažu sprdati nekog, ili nešto. Ko je to i kad tako odlučio? Sprdati je povratni glagol i može se samo sprdati sa nekim, ili nečim.

  • PetrusManus:

    I to ti je Hrvatska, tj. Rvacka na HDZ-eov način, to nije više ni sramota, to je tolika žalost, a šta ćeš, narod ih bira narod je mazohističan i voli da ga se J....