Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Kakav zaplet! Željan je oteo Nevenovu djevojku i sada mu šalje poruku: Srce ne bira, oprosti

Foto: Facebook, RTL
1/7
03.05.2021.
u 08:31

Željan je bio kandidat na farmi kod Raseme i ispao je iz showa te se zaljubio u Samantu koja se u showu najprije borila za ljubav i naklonost farmera Nevena Landeka.

Zapleti koji se događaju i nakon što je snimljen show "Ljubav je na selu" postaju jednako zanimljivi kao i emisije koje trenutno gledamo. Željan Arnerić (44), koji je bio natjecatelj kod farmerice Raseme Vladetić (65) ispao je iz realityja i ovaj vikend sve je iznenadio kada je na društvenim mrežama objavio da je njegova nova djevojka Samanta Knežević (25).

Samantu smo upoznali na farmi Nevena Landeka (26) i emisiji koja se prošli tjedan prikazivala na RTL-u djelovalo je kao da se između Samante i Nevena javila posebna kemija i u jednom trenutku čak su se ljubili u gepeku njegovog automobila.

- Iz čistog mira me poljubio u gepeku, nisam se ni nadala. Poseban je doživljaj ljubiti se u gepeku, to je posebna vrsta romantike - izjavila je Samanta u emisiji. Kako pišu 24 sata Željan se odlučio ispričati Nevenu i napisao mu je poruku na njegovom profilu na Facebooku

- Imam potrebu da ti se ispričam, nadam se da se ne ljutiš, srce ne bira, oprosti još jednom - napisao je Željan. Od Nevena je dobio sljedeći odgovor: Nemaš se ti meni šta ispričavati, nek vam je sa srećom. Željan mu se zahvalio na ovom iskrenom odgovoru. 

VIDEO Mirta Miler, zagrebačka majstorica transformacije koju prati 5,1 milijuna ljudi

 

Ključne riječi

Komentara 1

IZ
Izilajf
01:57 04.05.2021.

Koji spin, ne bi li se još malo pričalo o njima😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije