Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi detalj iz knjige

Harry je ovo dugo skrivao: William me zgrabio i bacio na pod, a prije toga je Meghan nazvao toksičnom

Foto: Reuters
1/8
Autori: Vecernji.hr, Hina
05.01.2023.
u 08:22

U svojoj dugo očekivanoj autobiografiji do koje su došli novinari Guardiana, princ Harry naveo je da se sukob dogodio u njegovu domu u Londonu 2019. godine. Imao je vidljivu ozljedu na leđima.

Princ Harry u svojoj knjizi "Spare" koja će biti objavljena 10. siječnja navodno tvrdi da ga je brat William fizički napao zbog braka s Meghan Markle, objavio je Guardian.

U svojoj dugo očekivanoj autobiografiji do koje su došli novinari Guardiana, princ Harry naveo je da se sukob dogodio u njegovu domu u Londonu 2019. godine. Imao je vidljivu ozljedu na leđima nakon što ga je princ od Walesa zgrabio za ovratnik i pokidao mu ogrlicu prije nego što ga je srušio na pod.

Harry nadalje tvrdi da je William američku glumicu nazvao "teškom", "bezobraznom" i "toksičnom", a na to je Harry uzvratio Williamu kako ponavlja priče i naslove o Meghan koje plasiraju britanski mediji i time je htio dati do znanja Williamu kako sumnja da upravo on plasira medijima takvu sliku o Meghan. U tom trenutku je, prema opisu iz knjige koji prenosi The Guardian, William poludio i izgubio kontrolu te fizički napao svog brata.

"Sve se dogodilo tako brzo. Dakle, vrlo brzo. Uhvatio me za ovratnik, strgnuo mi ogrlicu i srušio me na pod. Sletio sam na pseću zdjelu koja je pukla ispod mojih leđa, a komadići su me zarezali. Ležao sam na trenutak ošamućen, a onda sam ustao i rekao mu da izađe", opis je svađe i fizičkog sukoba prinčeva.

Prema Guardianu, "ova scena jedna je od mnogih nevjerojatnih scena" opisanih u Harryjevoj autobiografiji pod naslovom "Spare" koja bi trebala biti objavljena 10. siječnja. U knjizi navodno Harry tvrdi kako su ga u mlađim danima upravo William i Kate nagovorili da na jednu zabavu odjene nacističku uniformu koja mu je kasnije donijela loš publicitet.

Britanski list objavio je da je uspio dobiti primjerak knjige unatoč "strogim sigurnosnim mjerama prije objavljivanja".

VIDEO Procurili novi detalji: Veza Ronalda i Georgine je predstava zbog visokih ugovora i lagodnog života

 

Ključne riječi

Komentara 9

MA
Mariooo
08:36 05.01.2023.

Neš ti čuda. Čovjek je jednostavno popiz*io, jer ovaj mulonja ne kuži da ova nema nimalo respekta gdje je došla i svoje goni.

BA
Barba56
09:17 05.01.2023.

Brat ti je vidio sto ti jos uvijek ne vidis . Ali budes vidio kad te nitko vise ne bude spominjao.

ME
MediciKM
09:19 05.01.2023.

Ja ovom crvendaću i njegovoj lujki svaki puta sve manje i manje vjerujem. Žao mi te njihove dječice koja će se crveniti zbog svojih roditelja..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije