Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj ljubavi

Jelena Perčin potvrdila da se rastaje od glumca Momčila Otaševića nakon pet godina braka

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/9
04.01.2023.
u 21:17

- Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi - rekla je Jelena za Gloriju te dodala da joj je teško, no da je koncentrirana na to da bude maksimalno prisutna radi djece.

Glumica Jelena Perčin (41) potvrdila je kako je njezinom braku s crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem (32) došao kraj. Jelena je u intervjuu za Gloriju potvrdila da se rastaju.

- Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi - rekla je te dodala da joj je teško, no da je koncentrirana na to da bude maksimalno prisutna radi djece.

Inače, Jelena i Momčilo zajedno imaju dvoje djece, sina Jakšu (2) i kćer Mašu (4), a u braku su bili pet godina. Momčilo i Jelena vjenčali su se u tajnosti u Crnoj Gori 2018. godine, a njihova ljubav počela je na snimanju serije 'Zora dubrovačka' 2013. godine. Jelena iza sebe ima i brak s poduzetnikom Kristijanom Babićem iz kojega ima kćer Lotu (13).  

Par su pratila šuškanja o kraju ljubavi već neko vrijeme, a njih je Jelena demantirala u rujnu.

Ljetos je glumac objavio i prvu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. Radilo se o fotki nastaloj tijekom romantične večere uz more.

- I ja sliku sa ženom imam - napisao je tada Momčilo u opisu. Otašević do tada nije dijelio fotografije sa suprugom već samo videa i fotografije projekata u kojima bi se našao, a tu i tamo i poneku objava posvećena njihovo dvoje djece.

VIDEO Procurili novi detalji: Veza Ronalda i Georgine je predstava zbog visokih ugovora i lagodnog života

 

Ključne riječi

Komentara 73

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:25 04.01.2023.

Smisao braka je? Koji vrag se sada svi rastaju nakon par godina? Cilj je valjda naći nekoga za 50 godina braka.

BU
Bukva2
22:44 04.01.2023.

Meni nije jasno kako brak može puknuti? Ali ne stvarno? Pa čovječe jel znaš pred kim si ste se zavjetovali? Pa držite do riječi onda. Jel' brak svet? Je. Pa onda ne radi ništa što će ga oskvrnuti i to je to, drži do svoje riječi jer znaš pred Kime ste je rekli. Čovječe tako je jednostavno. A najjače mi je kada pročitam da su u brizi oko djece, njihove dobrobiti i tako to. Pa da je to stvarno tako o da se nebo razvodili, jer nema veće brige i dobrobiti za dijete nego kada su mama i tata zajedno. Pre loše.

RB
Rastu Brojke
21:36 04.01.2023.

Nema tu kruha, stalno na nekim setovima, odvojeni, spojeni s drugim ljudima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije