Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druženje s glumcima

Hamdija iz BB-a: Salma je prirodno lijepa, sitna je ali dinamitna

Foto: Instagram Asos
1/8
12.04.2019.
u 14:20

Demantiram da sam rekao kako je Salma bez veze jer netko poput nje sigurno ne može biti bez veze. Ona je jedna od rijetkih glumica koja nema nijedan estetski zahvat, kaže nam pobjednik Big Brothera

Bivši pobjednik Big Brothera Hamdija Seferović svakodnevno prati zbivanja na setu filma ''Hitman's Wife Bodyguard'' koji se snima u Rovinju. 

U blizini njegova štanda s odjećom snima se mnogo scena filma u kojem glavne uloge igraju Salma Hayek, Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson. Hamdija je na svom Instagramu objavio i selfie sa Salmom, a u razgovoru s nama odmah demantira kako je izjavio da je Salma Hayek bez veze.

– Demantiram da sam rekao kako je Salma bez veze jer netko poput nje sigurno ne može biti bez veze. Ona je jedna od rijetkih glumica koja nije napravila nijedan estetski zahvat i prirodno je lijepa. Moram reći da je sitna, ali jako dinamitna – kaže nam Hamdija. 

Salmu, ali i ostale glumce opisuje kao pristupačne i ljubazne osobe.

– Svi glumci na par su metara od mog štanda i nije to onako kako ljudi misle – da im se ne može prići i da su pod nekakvim staklenim zvonom. Može se s njima normalno komunicirati i nisu umišljeni – tvrdi bivši natjecatelj BB-a.

Posebno hvali Salmu Hayek.

– Jako je pristupačna, fotografirala se sa mnom i s mojom kćeri i dala joj je autogram – kaže Hamdija. 

Pogledajte Semiotiku u kojoj su gosti bili stanari BB kuće

Ključne riječi

Komentara 4

OX
oxymoron
14:43 12.04.2019.

Pljunem pa lizem. Klasika.

GI
Gips
18:55 12.04.2019.

Kolko daš za kilu akumulatora?

IL
ilija26
15:07 12.04.2019.

Idi guli žice ostavi se lupetanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije