Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOLLYWOODSKA ZVIJEZDA

Salma Hayek reklamira Rovinj: 'Hrvatska nije vidjela takvu ljepoticu'

Salma Hayek
Foto: REUTERS
1/4
09.04.2019.
u 14:50

Glumica je na Instagramu objavila fotografije sa seta, a brzo je dobila skoro pola milijuna lajkova, te nekoliko tisuća komentara pratitelja.

Hollywoodska zvijezda Salma Hayek oduševljena je Rovinjom, gdje trenutačno snima film "The Hitman's Wife Bodyguard". Glumica je na Instagramu objavila fotografije sa seta, a brzo je dobila skoro pola milijuna lajkova, te nekoliko tisuća komentara pratitelja. 

- Hrvatska dosad nije vidjela ljepoticu poput tebe - napisao joj je jedan fan, dok su joj hrvatski obožavatelji savjetovali da posjeti našu zemlju i kao turist. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#behindthescenes #hitmansbodyguard2 📸 @samanthalopezs

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Podsjetimo, Salma Hayek i Samuel L. Jackson u nedjelju su na društvenim mrežama objavili fotografiju na kojoj zagrljeni šetaju poznatom rovinjskom ulicom Grisia. 

- Stigla sam na magično mjesto - napisala je tada Salma. Uz nju i Jacksona u Rovinju je i Ryan Reynolds, dok bi u filmu trebao glumiti i Morgan Freeman koji će se ekipi pridružiti na setu u Italiji. 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Django
Django
16:46 09.04.2019.

Na HTV-u je reporter sa snimanja Salmu ekspresno prekrstil u Selmu. Sam kaj nisam opal sa stolca.

Avatar mrkyyy
mrkyyy
16:32 09.04.2019.

Salmica moja ljubav od trenutka kad sam ju vidio kak čaga s onom anakondom <3

ZA
zagabria1
16:02 09.04.2019.

Žena je baš ono zgodna. A Morgana Fremana izuzetno cijenim, to je glumac i pol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije