Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u rodnom gradu

Goran Višnjić raznježio fanove fotkom s najmlađim sinom, okupljenima u Šibeniku priredio zabavu

Šibenik: Glumac Goran Višnjić čitao priču Ježeva kućica djeci na MDF-u
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/17
29.06.2021.
u 20:24

U sklopu festivala danas u šibenskom amfiteatru ispred Gradske knjižnice Juraj Šižgorić organizirano je čitanje priča djeci, a pozvani su poznati šibenčani, među kojima i Višnjić.

Naš proslavljeni glumac Goran Višnjić (48) ostvario je veliki uspjeh i u Hollywoodu, no uvijek se rado vrati u svoj rodni Šibenik. Tako je bilo i ovoga ljeta kada je stigao na Međunarodni dječji festival na čijoj je pozornici i on napravio svoje prve glumačke korake.

U sklopu festivala danas u šibenskom amfiteatru ispred Gradske knjižnice Juraj Šižgorić organizirano je čitanje priča djeci, a pozvani su poznati Šibenčani, među kojima i Višnjić. Tom prilikom na svom je Instagramu objavio i fotografiju sa svojim sinom Vigom (9), a u opisu je najavio svoje čitanje.

29.06.2021.,Sibenik-U sklopu 61. Medjunardnog djecjeg festivala,u amfiteatru ispred gradske knjiznice glumac Goran Visnjic i Orijana Kuncic citali su djeci pricu Jezeva kucica. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

"Vigo se zabavlja na Međunarodnom dječjem festivalu, a večeras ćemo se zabaviti i na malom događanju u šibenskoj gradskoj knjižnici na glavnom trgu", napisao je Višnjić. 

Foto: FIBA/Screenshot

Pratitelji su se oduševili fotografijom sa sinom.

"Ovo je predivna fotografija!!", "Ova fotografija je sve", "Ova fotografija je preslatka, način na koji ti gledaš svoju djecu je predivan", pisali su mu. 

Višnjić je večeras okupljenima čitao priču Ježeva kućica, a spremno je pozirao i našim fotografima. 

29.06.2021.,Sibenik-U sklopu 61. Medjunardnog djecjeg festivala,u amfiteatru ispred gradske knjiznice glumac Goran Visnjic i Orijana Kuncic citali su djeci pricu Jezeva kucica. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Podsjetimo, Gorana je naš fotoreporter prošlog tjedna snimio u publici festivala kada je s osmjehom pratio događaje. 

Nakon godina života u Los Angelesu Goran se s obitelji preselio u Veliku Britaniju. Htio je da on i supruga budu bliže Hrvatskoj i da mogu češće posjećivati roditelje i Goranovu kći Lanu koja i dalje živi u Šibeniku. Prije dvije godine kada je pričao o odluci o preseljenju rekao je kako njegovoj djeci Tinu, Vivien i Vigu jako nedostaju bake i djedovi i zato se žele preseliti bliže Hrvatskoj kako bi češće kao obitelj mogli dolaziti u rodni kraj.

VIDEO>> Aleksandar Stanković: "Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije