Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslavljeni tenisač

Goran proslavio 50. rođendan, pratitelje oduševio fotografijom sa sinovima: 'Ludi Ivaniševići'

Foto: instagram
1/5
13.09.2021.
u 20:00

Goran je svoj dan proveo u krugu obitelji, a na Instagramu je pozirao sa svojim sinovima, Emanuelom kojeg ima s Tatjanom Dragović te s malenim Oliverom kojeg je dobio u braku sa sadašnjom suprugom Nives Ivanišević.

Naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević proslavio je 50. rođendan, a slavljem se pohvalio na društvenim mrežama. Goran je svoj dan proveo u krugu obitelji, a na Instagramu je pozirao sa svojim sinovima, Emanuelom kojeg ima s Tatjanom Dragović te s malenim Oliverom kojeg je dobio u braku sa sadašnjom suprugom Nives Ivanišević. 

"Generacije ludih Ivaniševića, Oli, Manči i ja", napisao je Goran u opisu fotografije na kojoj poziraju ispred rođendanske torte. 

Foto: Instagram

Nešto kasnije rođendansku fotografiju objavila je i radijska voditeljica. "Kod njega stvarno vrijedi ona: 'Godine su samo broj", napisala je Nives u opisu fotografije koja prikazuje nju kako sjedi Goranu u krilu. Ispod objave odmah su se zaredale čestitke.

Slavlje je uslijedilo samo mjesec i pol dana nakon što su supružnici otputovali u Ameriku jer je Goran uvršten je u Hall of Fame 20 godina nakon osvajanja Wimbledona. Svečano primanje održano je u Newportu na Rhode Islandu, a u ovom posebnom trenutku uz njega je bila i supruga Nives Ivanišević koja mu se pridružila na putovanju s obzirom na to da već neko vrijeme ne radi na radiju. Uzbuđena Nives na svojem je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija.

Prvo je pozirala ispred svjetionika, a potom je objavila djelić atmosfere kao i svoju i Goranovu modnu kombinaciju, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente, a Nives se potrudila odgovoriti svima. Goran je u svojem govoru dao poseban prostor svima koji su se žrtvovali za njegovu karijeru, ponajviše otac Srđan i majka Gorana. Također, zahvalio se i svojoj djeci, Oliveru koji je premalen da bi znao tko je njegov otac, i Emanuelu i Amber koji su dovoljno veliki da osjećaju ponos zbog onog što je Goran ostvario. Dirljiv dio govora bio je upućen i supruzi Nives:  -Kad sam ja počinjao biti dobar, ona je još bila djevojčica. Nije znala za mene, niti je znala išta o tenisu. Dvadeset i nešto godina poslije stoji ovdje iznimno ponosna i prelijepa. Hvala ti na podršci i ljubavi - zahvalio se Goran supruzi koja mu je nakon lijepih riječi poslala poljubac iz prvog reda.

Foto: Instagram/ nivessimpson

VIDEO Severina ima novi posao, postat će TV voditeljica

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
08:46 14.09.2021.

Trebao je zahvaliti prvenstvo prvoj svojoj ženi Tatjani koja je svoju karijeru zapostavila zbog njegove. Sigurno joj nije bilo lako. A ova druga draga je i dobra, ali došla je na "gotovo".

AT
alojz.targus
11:19 14.09.2021.

Srpska posla ,koja ne interesiraju Hrvate !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije