Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zastrašivanje RTL-ove novinarke

Javio se čovjek koji je prijetio Danki Derifaj zbog priloga o Thompsonu, ona objavila njegovu poruku: 'Hvala mu'

Danka Derifaj
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/6
13.09.2021.
u 19:00

"Autor komentara "repetiraj i čekaj" mi je poslao mail isprike. Takav pomak je utješan. Hvala mu", napisala je Danka uz screenshot komentara.

Danka Derifaj, novinarka RTL-ovog istraživačkog magazina 'Potraga', nedavno se susrela s nizom uvreda i prijetnji nakon što je snimila prilog o slučaju pjevača Marka Perkovića Thompsona koji si je, kako tvrde susjedi, prisvojio krov susjedne zgrade te na njemu uredio terasu. 

Thompson je Derifaj optužio za neovlašten upad na njegov posjed za potrebe snimanja reportaže, a potom je putem društvenih mreža iznio niz uvreda i prijetnji na njezin račun. S prijetnjama su nastavili i njegovi poklonici, a jedan od njih osvrćući se na Danku napisao je 'repetiraj i čekaj'. Sada joj se autor tog komentara i javio te ju zamolio za ispriku, a ona je njegovu poruku objavila na svom Facebook profilu. 

"Autor komentara "repetiraj i čekaj" mi je poslao mail isprike. Takav pomak je utješan. Hvala mu", napisala je Danka uz screenshot komentara. 

"Poštovana gđo. Derifaj, htio bih vam se ispričati za moj jedan nepromišljen komentar na Facebooku vezano za priču o Marku Perkoviću. Taj komentar sam izbrisao, ali eto ostao je zabilježen što sam vidio neki dan na jednom od portala", započeo je svoju ispriku. 

"Nikad u životu mi nije bio cilj nekoga zastrašivati, a kamoli prijetiti jer nisam takva osoba i nisam tako odgajan i mislim da nijedna osoba to ne zaslužuje. Osjećam se jako posramljeno zbog tog, a mogu samo zamisliti kako je vama zbog cijele situacije", napisao je komentator između ostalog. 

"Duboko se ispričavam vama i vašoj obitelji na neugodnosti, ako treba i javno ću vam se ispričati. U nadi da prihvaćate moju ispriku moja obitelj i ja vam od srca zahvaljujemo", zaključio je posramljeni korisnik Facebooka. 

VIDEO Severina postala TV voditeljica, radit će na istoj televiziji kao i Ivana Paradžiković

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije