Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigao s partnericom

Goran Navojec pokazao potpuno novi imidž koji ga je pomladio, oduševio je sve prisutne

Marija Škaričić i Goran Navojec u kupovini namirnica na Dolcu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/14
18.07.2022.
u 17:28

Navojec je na festival stigao u pratnji svoje partnerice i kolegice Marije Škaričić.

Ovogodišnji, 69. po redu Pula Film Festival počeo je 16. srpnja, a završava 24. srpnja, a na njemu su se ovaj vikend pojavile brojne zvijezde, među njima i naš poznati glumac Goran Navojec. 

Glumac je na festival stigao ležerno obučen, u trapericama i u žutoj lanenoj košulji, a usput je pokazao i novi imidž. Naime, Navojec je osvježio izgled popularnom muškom frizurom koja mu sjajno stoji. Radi se o frizuri kod koje je jedan bočni dio izbrijan, a na sredini je kosa duža s te strane i malo počešljana unatrag. Ova frizura oduševila je mnoge, a izgleda da se uspio s njom i pomladiti.

17.07.2022., Pula - Na drugoj veceri 69. Pula film festivala premijerno je prikazan film Gorana Dukica - Nosila je rubac crleni. Goran Navojec Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL, ilustracija

Navojec je na festival stigao u pratnji svoje partnerice i kolegice Marije Škaričić

Glumac iza sebe ima brak s Larisom Lipovac Navojec s kojom je dobio i sina Grgura.

Podsjetimo, festival je otvorio predsjednik Zoran Milanović, a u baletnoj točki HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke, izvedbi himne Natali Dizdar te projekciji filma ‘Šesti autobus‘ uživala je puna Arena.

Program su vodili Iva Šulentić Ivan Vukušić. 

VIDEO>>Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali se u Las Vegasu: 'Ljubav je bila strpljiva 20 godina...'

Komentara 5

Avatar drug Joža
drug Joža
20:13 18.07.2022.

Na slici s placa izgleda kao ljubitelj Badela koji je došao obnoviti ljubav.

Avatar lasta mala
lasta mala
23:51 21.07.2022.

Nije za njegove godine. Nikako.

DU
Deleted user
15:03 19.07.2022.

Izgleda kao ono što jest glumac u poodmakloj dobi, koji još nije svjestan te svoje poodmakle dobi! Inače Navojeci već svima idu na uši van! Pa zar mi nemamo glumaca osim njih dvojice i Rade!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije