Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSPODIN SAVRŠENI

Iznenadit ćete se kad čujete gdje su se Goran i Claudia Lucia upoznali: Tako je sve počelo

Goran i Claudia
Foto: Youtube/Screenshot
1/8
29.05.2021.
u 11:17

- Iznenađenje, nismo se upoznali na društvenim mrežama, nego u crkvi u Berlinu. Otišao sam u crkvu koja je cijeli dan otvorena, i nismo se dobro vidjeli na početku, kako smo sjedili daleko, trebalo nam je nekoliko subota da se bolje upoznamo i vidimo, kazao je Goran

Gospodin Savršeni Goran Jurenec (41) i njegova djevojka Claudia Lucia Pioch (27) na YouTubeu su objavili video na kojem odgovaraju na pitanja fanova o njihovoj vezi i planovima za budućnost. Otkrili su kako žive u istom stanu, i provode svaki trenutak zajedno, osim kad Goran ima neko snimanje ili je na putu. 

 - Iznenađenje, nismo se upoznali na društvenim mrežama, nego u crkvi u Berlinu. Otišao sam u crkvu koja je cijeli dan otvorena, i nismo se dobro vidjeli na početku, kako smo sjedili daleko, trebalo nam je nekoliko subota da se bolje upoznamo i vidimo. To je bilo prije četiri godine. Jednom sam nakon mise stao zavezati vezice na tenisicama i ona je naletjela na mene. Tako je sve počelo. Padala je kiša i ponudio sam se da je odvezem doma. Izmijenili smo brojeve i počeli se dopisivati - ispričao je Goran. 

Iduće pitanje bilo je o djeci i o tome žele li ih imati.

- Imati djecu i biti u braku cilj je svake veze, pogotovo zdrave veze. To je najbolje što se može dogoditi. Vidjet ćemo što će se dogoditi u sljedećim mjesecima, godinama i stoljećima - pojasnio je Goran.

Par je objasnio da je u vezi od prošlog Božića, premda je Goranova bivša Hana Rodić kazala kako je s njim bila do ožujka. Goran i Claudia odgovorili su i na pitanje hoće li se vratiti u Hrvatsku. 

- Bit će, samo kada, to još ne znamo, ali zbog pandemije sve je otežano - pojasnio je model, koji dodaje da Claudija još nije nikad bila u Hrvatskoj. 

VIDEO: Oliver Mlakar o Večernjakovoj ruži: Ružu za životno djelo neću nikad zaboraviti 

Ključne riječi

Komentara 3

LU
lupa
14:01 29.05.2021.

Rolleyes, upoznali su se nakon mise da bi se kasnije kao pravi katolici prasili dok su bili sa drugim partnerima u vezi. Kaj je tim ljudima da malo ne razmisle sto govore, ima jos ljudi kojima je mozak u aktivnom moodu.

Avatar Prdekan za nastavu
Prdekan za nastavu
12:23 29.05.2021.

Ova izgleda ko Ciganović!

DU
Deleted user
14:54 29.05.2021.

Zamislite smo koja vijest, ja mislio u javnom WC-u. Da ovo nisam pročitao ne znam kako bi preživio. Baš su mi uljepšali dan, a mislio sam se obij...ti (nekoj oko vrata) sada odustajem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije