Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Instagramu

Gola kao od majke rođena! Nikolina Pišek novom fotografijom oduševila sve fanove

Foto: Instagram
1/50
06.03.2024.
u 08:00

Popularna televizijska voditeljica Nikolina Pišek aktivna je na društvenim mrežama, a posljednjom objavom oduševila je pratitelje. Skinula je sve sa sebe i ogrnula se plahtom.

"Slučajan vikend na moru koji se slučajno pretvorio u urnebesnu zabavu za klince, a trebao je biti za mene. I jedno sasvim slučajno sunce unutar kišnog beskrajnog dana", napisala je Nikolina Pišek (51) na svom Instagram profilu. Raspustila je kosu i skinula odjeću te se omotala plahtom. U komentarima su se nizali brojni komentari, ali uz brojne komplimente dobila je i poneku kritiku. 

"Apsolutno zaslužuje", napisala joj je Nives Celzijus, a Pišek joj je dodala srce.  "Ljepotice", "Slučajno gola, ali lijepo ti stoji", "Najbolja objava u životu", "Niti je slučajna niti zaslužuje post", "Ako je ovo slučajno...", "Tko je slikao, slučajni prolaznik?" samo su neki od drugih komentara.

VEZANI ČLANCI:

Naša televizijska voditeljica vodi računa o svom izgledu, ali nema problema pokazati i kako izgleda kada nema trunke šminke. Tako je na svom Instagram profilu objavila video u kojem je poslala poruku svim svojim hejterima: "Ovo je poruka svim hejterima. Ako vam se ne sviđa što radim, ali pratite sve što radim, i dalje ste moj fan", rekla je Nikolina Pišek.

Na početku videa vidi se kako voditeljica nije dotjerana, nosi naočale i ima neurednu punđu, a zatim je vidimo u izazovnoj haljini s punim makeupom i lijepom frizurom, baš onako kako smo navikli vidjeti našu televizijsku voditeljicu. Obožavatelji su oduševljenje izrazili u komentarima, a jedna od njih bila je i Nives Celzijus s kojom je surađivala na "Masked Singeru". "Ne mogu se odlučiti koje mi je draže izdanje", napisala je Nives, a Pišek joj je odgovorila: "Osjećajna kućanica." 

GALERIJA: Nives Celzijus nije imala grudnjak dok je 2005. godine vozila taksi u reality showu Nove TV

1/48

Prošle godine, televizijsku voditeljicu pratio je sukob s njenim svekrom Viktorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof. On je nakon smrti sina u medijima počeo jako ružno govoriti o Nikolini, a ona je sama otkrila da je s kćeri koju je imala s Vidojem, Unom Sofijom praktički završila na ulici, te da je izbačena iz stana kojeg su dijelili. 

"Kad mi je suprug preminuo našle smo se na ulici, doslovce bez ičega. Nisu nam dozvolili da uzmemo osobne stvari, čak ni Sofijine igračke, iz stana u kojemu smo živjele s Vidojem. Dobila sam jednokratnu pomoć od bliskog prijatelja, koji mi je pomogao da se održim na životu i imam za najosnovnije troškove. Znala sam da od tog trenutka moram preuzeti stvari u svoje ruke, da se obračunam sa životom, pa što ispadne. Ipak, ni u jednom trenutku nisam pomislila da nema izlaza", rekla je tada za medije Nikolina Pišek. 

VIDEO: Melkior o tipovima gostiju: 'Uzeo si mi novac jedanput i više me nikad nećeš vidjeti'

Ključne riječi

Komentara 5

BP
Besposlen pop
08:45 06.03.2024.

Ucviljena udovica

ST
strahimir
09:14 06.03.2024.

Oduševljava ona svojim intelektom koji je na razini...

GN
gnoj
10:32 06.03.2024.

UŽAS !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije