Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez šminke

Glumica za kojom su muškarci patili u 80-ima potpuno se promijenila, na novim fotkama izgleda jako umorno

Foto: Profimedia
1/12
07.11.2021.
u 17:20

No, na novim fotografijama koje su papparazzi snimili na ulicama Los Angelesa, Basinger izgleda pomalo umorno. To je vjerojatno jer glumica izbjegava tešku šminku, pogotovo ako se ne mora uređivati za neko pojavljivanje na crvenom tepihu.

U godinama najveće popularnosti i slave Kim Basinger bila je jedna od najljepših glumica Hollywooda koja je privlačila neodoljivom karizmom i slomila je srce brojnim muškarcima.

Ulogu Bondove djevojke imala je u filmu "Nikad ne reci nikad" u kojem je Bonda glumio Sean Connery, a status erotske zvijezde  dobila je nakon uloge u filmu "9 1/2 tjedna" u kojem je glumila s Mickeyjem Rourkeom.

Kim Basinger, "Bless The Child" (2000) Paramount Pictures. Photo Credit: Michael Gibson/Paramount Pictures /The Hollywood Archive - File Reference # 34082-603THA
Foto: Michael Gibson

No, na novim fotografijama koje su paparazzi snimili na ulicama Los Angelesa, Basinger izgleda pomalo umorno. To je vjerojatno jer glumica izbjegava tešku šminku, pogotovo ako se ne mora uređivati za neko pojavljivanje na crvenom tepihu

Mnogi misle da su za njen izgled krive plastične operacije i fileri, ali ono čega se pridržava prije nekoliko godina otkrili su strani mediji.  Kim se pridržava nekih rituala od kojih ne odustaje. Prije svega nikada se previše ne izlaže suncu,  te ne jede meso. Ono što je začudilo brojne obožavatelje, a Kim tvrdi da je upravo to tajna mladolikosti je da se glumica nikada ne umiva ujutro jer, kaže, koža noću proizvodi kolagen koji je  zaslužan za mladolik izgled. 

Ova bivša Bond djevojka zavela je glazbenika Princea i glumca Richarda Gerea, a ljubav s Alecom Baldwinom okrunila je i brakom. Vjenčali su se 1993. godine i to nakon što je glumica proglasila bankrot.

Naime, bila je rasipna u tom razdoblju najveće slave i nije vodila računa o  financijama, dosta je tulumarila i novac je brzo nestajao s njezina bankovnog računa. Alec joj je pomogao, a četiri godine poslije vjenčanja rodila im se kći Ireland.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 20 Alan Hržica: “Na našim koncertima su ljudi, Bog i ja.”

 

Ključne riječi

Komentara 6

BE
berija
19:39 07.11.2021.

Žena ima 68 godina. Za svoju dob izgleda odlično. Šminka se kad ju je volja. Svaka čast, nije moja omiljena glumica ali ima karakter. Svaka čast, prava žena.

DU
Deleted user
18:12 07.11.2021.

Zaista neobicno da nakon 40 godina ne izgleda kao da ima 20.

RO
roland
19:05 07.11.2021.

Ksenija Prohaska (17. prosinca 1953.) i Kim Basinger (8. prosinca 1953.) su vršnjakinje, no naša glumica izgleda puno svježije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije