Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreno progovorila

Antonija Blaće: 'Naravno da se dogodi da druge žene bace oko na mog supruga. Snimim ja to'

Šibenik: Antonija Blaće u društvu supruga Hrvoja na godišnjici Društva Juraj Dalmatinac
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
06.11.2021.
u 20:30

Antonija i Hrvoje u braku su od 2015. godine, a voditeljica je sada progovorila o tome je li joj teško izbalansirati brak i karijeru.

Voditeljica Antonija Blaće progovorila je o svom suprugu bivšem vaterpolistu Hrvoju Brlečiću. Antonija i Hrvoje u braku su od 2015. godine, a voditeljica je sada progovorila o tome je li joj teško izbalansirati brak i karijeru. 

- Pa ne znam, meni se čini da nije. Za mene to nije balansiranje nego normalan život. Prihvaćaš stvari kako dolaze, nemam pojma. Nemam formulu. Možda dobar suprug? - kazala je Blaće za Story.

Otkriva  isto tako da se dogodi da neka druga žena baci oko na njenog supruga. 

- Naravno da se dogodi. Snimim ja kad se baci oko, ali ja vam nisam ljubomorni tip uopće priznala je. 

Dodala je i da se ne svađaju često, a kada se nešto porječkaju obično je oko gluposti

- Baš gluposti. Jedna od najdražih prepirki mi je ona u prometu kad se raziđemo u mišljenju kojom rutom stići na odredište. Moja je ruta naravno najbolja, hahaha - rekla je. 

Inače, za njihovu romansu doznalo se u ljeto 2009. godine nedugo nakon što je Antonija prekinula dugogodišnju vezu s marketinškim stručnjakom Hrvojem Hrvatinom. Dvije godine poslije pale su i zaruke, a iako je naposljetku sve prošlo u najboljem redu, Antonija je ne sluteći što će se tu večer dogoditi zamalo upropastila svoje zaruke.

Hrvoje je, naime, u Beogradu, gdje je tada Antonija boravila zbog prijenosa emisija Big Brothera uživo, organizirao zabavu na brodu na koju je pozvao i nekoliko njihovih prijatelja među kojima je bio i njegov dobar prijatelj, vaterpolist Vanja Udovičić. Zbog brojnih poslovnih obveza i 'stiske' s vremenom Antonija mu je tada predložila da se zabave bez nje, no srećom, na inzistiranje svog tadašnjeg dečka, ipak je stigla na dogovorenu lokaciju. Veselo društvo uživalo je u laganoj vožnji rijekom, a mirnu večer iznenada su prekinuli trubači.

No iznenađenjima tu nije bio kraj. Već u idućem trenu s mosta je spušten transparent na kojem je pisalo 'Budi moj jedini porok' dok je Hrvoje ispred nje klečao držeći u ruci zlatni Cartierov prsten. Bračne zavjete Antonija i Hrvoje izmijenili su u lipnju 2015. godine na Gornjem Gradu u Crkvi svetog Marka. Antonija je ispred 200-tinjak uzvanika blistala u vjenčanici modnog dvojca Envy Room, a među gostima bilo je i poznatih lica pa su tako s mladencima do ranih jutarnjih sati slavili i naša proslavljena skijašica i dugogodišnja Hrvojeva prijateljica Janica Kostelić koja mu je bila i vjenčana kuma, scenarist i voditelj Joško Lokas, te RTL-ova voditeljica Marijana Batinić.

 

 

Ključne riječi

Komentara 43

ZL
Zlatnipijesak
21:39 06.11.2021.

Plus size manekenke crkoše za njim.

ZG
zg1985
20:51 06.11.2021.

ma sve stojeu redu za tim ljepotanom

LI
linkser2
05:37 07.11.2021.

šta bace? sedlo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije