Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrabro

Glumica prvi put otvoreno o samoozljeđivanju kćeri

Foto: PA/Pixsell
1/5
24.10.2018.
u 12:37

Zvijezda filma "Girls Trip" odlučila je pažnju više obratiti na pozitivne stvari i to kako se Willow izvukla iz takve teške situacije, a najponosnija je na to što je ona to sama priznala.

Jada Pinkett Smith otvorila se o samoozljeđivanju kćeri Willow, koja je nedavno otkrila da je počela to raditi kad je bila mlađa.

Ova 47-godišnja glumica o tom trenutku je razgovarala na podcastu The MOMS s majkama koje su ujedno i vlasnice firmi i poduzetnice dok je bila u New Yorku u utorak .

Pinkett Smith - koju je dopratila njezina majka Adrienne Banfield-Jones - otkrila je da su ona i Willow, sada 17-godišnjakinja razgovarale njezinom samoozljeđivanju nakon što je u jednoj emisiji otkrila da je to počela raditi zbog uspjeha sa singlom iz 2010. "Whip My Hair".

- Htjela sam biti sigurna da je s njom sve u redu, - rekla je Pinkett Smith i nastavila: - Prošli smo sve što se dogodilo u tom trenu i ja sam kao majka shvatila da nekada morate djeci dati prostor da sami riješe svoje probleme.

- Ima puno stvari koje moja majka nije znala o meni tek sada saznaje, mislim da nas naša djeca ne žele opterećivati,- rekla je Jada.

Zvijezda filma "Girls Trip" odlučila je pažnju više obratiti na pozitivne stvari i to kako se Willow izvukla iz takve teške situacije, a najponosnija je na to što je ona to sama priznala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije