Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Gledatelji opet kritiziraju Nikolinu: Ide po restoranima, a ne zna kako se drži čaša za vino?

Brak na prvu
Foto: RTL
1/4
02.04.2020.
u 08:36

Nikolina je saznala da Adam ima vinograd i iznenada joj je postao iznimno drag.

Nikolina i showa „Brak na prvu“ polako mijenja mišljenje o Adamu i njezin ton razgovora sada je pomirljiv i prijateljski, a gledatelji slute kako je to zbog toga što joj je Adam rekao da ima vinograd i vinariju. Nikolina se Adamu ispričala što je nekada tvrdoglava i nedokazana i zahvalila mu je što ju trpi.

Adam je Nikolinu iznenadio piknikom, a ona mu je rekla da nikada nije bila na pikniku, što je njega poprilično iznenadilo i dodala je kako su je bivši dečki vodili samo po restoranima. Gledatelji u svojim komentarima kažu kako je ovo sve dio Nikolinine igre i kako je promijenila mišljenje nakon što je saznala za vinograd i poručuju:

Brak na prvu
1/10

- Pa daj reci idem doma nisi moj tip ne želim nastaviti i kraj ovo je glupost. Već se počela mijenjati, sve je to samo igra...ona je plaćena da glumi. Nema pojma što je istinska ljubav i sreća. Ide po restoranima, a ne zna kako se drži čaša za vino...? Ne blamiraj se. - poručili su joj gledatelji koji su već ranije previdjeli kako će Nikolina promijeniti mišljenje o Adamu čim sazna da ima veliki vinograd i BMW. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar marlony
marlony
09:37 02.04.2020.

Život bi joj se okrenuo kad bi bila skromnija sa očekivanjima i suosjećajnija... Osim toga i da je najljepša i najzgodnija (a njje što nije niti bitno) - takvo ponašanje odbija sve !

JA
jameszg
09:38 02.04.2020.

Čemu takvo njezino ponašanje ?

MB
Mercedes benz
10:32 02.04.2020.

Kod Mome se pije iz boce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije