Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije 9 godina

Prepoznajete li ga? Luka iz 'Braka na prvu' glumio je u 'Krv nije voda'

Foto: RTL
1/5
01.04.2020.
u 20:23

U jednoj od epizoda Luka je igrao Petra Vrdoljaka, mladića koji ništa ne rad, nego mu je važnija zabava. Zbog toga počne i krasti i na kraju završi na sudu.

Luka Budak, 29-godišnjak kojeg upravo gledamo u showu "Brak na prvu", gdje pokušava osvojiti Nadiu Ramić, prije devet godina pojavio se kao glumac u seriji "Krv nije voda". Podsjetimo, u ovoj seriji koja se snimala 2011. godine, a čiji se novi nastavci planiraju, glumili su glumci amateri koji su igrali razne situacije iz svakodnevnog života. 

1/8

U jednoj od epizoda Luka je igrao Petra Vrdoljaka, mladića koji ništa ne rad, nego mu je važnija zabava. Zbog toga počne i krasti i na kraju završi na sudu. Epizoda je nosila naslov "Lijeni sin iskorištava roditelje". Luka je u toj epizodi neprepoznatljiv, budući da ima kosu, a nema bradu, dok je danas obrnuto. 

Podsjetimo, Budak je nedavno na Instagramu napisao kako je ostao bez posla zbog gospodarskih razloga i da mu je kuća stradala u nedavnom potresu koji je pogodio Zagreb i okolicu.

Ključne riječi

Komentara 1

AD
adminka
19:41 02.04.2020.

skroz nezanimljiv lik, naporan i umišljen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije