Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se mogla smiriti

Maja se osjećala bespomoćno: Težak strah, baš sam jako puno plakala

Foto: Instagram
1/4
02.04.2020.
u 07:00

Pjevačica priznaje da joj je bilo teško nakon potresa i osjećaj straha nije ju napuštao

Pjevačica Maja Šuput prije nekoliko dana odlučila je svoje vjerne obožavateljice preko Instagrama svaki dan tijekom sedam dana darivati jednom svojom haljinom i nije ni očekivala kakvu će pomamu to izazvati, ali drago joj je što je barem na ovaj način razveselila obožavateljice.

I njoj je ovo darivanje ispunilo dane u karanteni jer se zabavi biranjem haljina i načina na koji će ih fotografirati i snimiti video. Za In Magazin otkrila je kako se sada posvetila kućanskim poslovima, a nikada nije skrivala kako to baš ne voli raditi. – A sad sve što radim kućanski su poslovi. Bacam sve što nisam obukla 100 godina, s čim se nisam našminkala 100 godina, sve stvari iz svih mogućih ladica. Jedna fina čistka se radi kod mene doma – rekla je.

1/11

Priznaje da joj je bilo teško nakon potresa i osjećaj straha nije ju napuštao. – Potres mi je baš teško pao. Ovo s koronom jedna je stvar, ali potres me baš dotukao. Jednostavno sam se osjećala bespomoćno. Težak strah, baš sam jako puno plakala. Stvari su mi još uvijek kod vrata, ja se nisam smirila po tom pitanju – rekla je Maja. U ovoj situaciji najviše joj nedostaju ljudi i to što s mamom ne može provoditi vrijeme, ali pozitivan duh je ne napušta.

 

Ključne riječi

Komentara 4

MB
Mercedes benz
10:26 02.04.2020.

Kakva arogantna glumica.

CO
coky
10:46 02.04.2020.

Tko je ta ??? Zašto niste obavili, da sam ja jučer izašao iz samoizolacije. Svi elektronski mediji i portali u HR su dno-dna. Ebale vas takve vijesti, koga to zanima nek ode na društvene mreže i nek prati te šupljoglavce. Zašto ne pišete o običnim malim ljudima i njihovim problemima.

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
14:03 02.04.2020.

Brisete komentare!? Rekao sam da ce joj ta nova plasticna fasada otpasti s prvim jacim potresom! I? Vjerojatno vam Suputica placa reklamu pa sama odreduje koji ce komentari ostati. Bas ste postali dno novinarstva. Do 90-ih stebili komunjare, a nakon toga sa svakom vlascu vi se mijenjate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije