Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu zadovoljni

Gledatelji negoduju zbog posljednjeg pobjednika TLZP-a: 'Ovo je zbilja namješteno'

21.12.2020.
u 11:26

Najviše reakcija na društvenim mrežama izazvala je pobjeda Siniše Ružića. Komentari gledatelja su podijeljeni. Neki misle da je Siniša zasluženo pobijedio, dok drugi pak smatraju da je njegova pobjeda namještena.

U sinoćnjoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' pobjedu je odnio Siniša Ružić koji se transformirao u Petra Grašu, a doznali smo i imena četvero finalista, a to su Marko Braić, Neda Parmać, Fabijan Pavao Medvešek i Lu Jakelić.

Ipak, najviše reakcija na društvenim mrežama izazvala je pobjeda Siniše Ružića. Komentari gledatelja su podijeljeni. Neki misle da je Siniša zasluženo pobijedio dok drugi pak smatraju da je njegova pobjeda namještena. Svoje nezadovoljstvo izrazili su u komentarima na Facebook stranici showa.

"Ovaj put se vidjelo da je zbilja namješteno, najbolji su bili Fabijan i Lu, Siniša nije, ali morali su mu pustiti da i on jednom bude pobjednik...", smatra jedna od gledateljica s kojom su se složili mnogi. "Namještena pobjeda", "Ovi apsolutno nemaju veze, kod nas je sve namješteno pa i ovo, nikakvo čudo. Zato nam i jest tako kako jest", nizali su se komentari nezadovoljnih gledatelja. Bilo je i onih kojima ne smeta ovakav ishod showa.

"Siniša je pravi zabavljač. Svi su odlični. Uživam ih gledati, iako je očito da se sve zna unaprijed. Kad je za humane svrhe i neka! Neka svak' dobije priliku nekog darivat'. Ovo je ipak show za zabavu i zanimljivo je iščekivat kako će tko biti obučen (mislim na žiri i voditelje). Neka glamura, blještavila i sjaja! Toga nam i treba u ovo sumorno vrijeme. Nek' nam TLZP poživi još puno sezona!!!"

"I neka je namještena! Zaslužio je! Fabijan je bio top, ali ovo je ipak fer prema Siniši. Puno je bilo već namještenih pobjednika. Božić je!!!! Radujte se i ne brundajte ovdje", zaključila je jedna pratiteljica.

Foto: Daniel Pavlić

Foto: Daniel Pavlić

Foto: Daniel Pavlić
Foto: Daniel Pavlić
Foto: Daniel Pavlić
Foto: Daniel Pavlić

 

Ključne riječi

Komentara 2

FI
Fijumanka
23:46 25.12.2020.

Čudno je da Fabijan rijetko dobiva bodove od svojih kolega, a dobije ih zadnji na listi. Ne znam kojim se kriterijem služe natjecatelji.

MI
Milas
11:45 21.12.2020.

Vjerovatno svaki natjecatelj ima ugovor u kojem mu se jamci bar jedna pobjeda - e da bi ih se lakse nagovorilo da uopce sudjeluju u emisiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije