Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Gledatelji negoduju zbog posljednjeg pobjednika TLZP-a: 'Ovo je zbilja namješteno'

Najviše reakcija na društvenim mrežama izazvala je pobjeda Siniše Ružića. Komentari gledatelja su podijeljeni. Neki misle da je Siniša zasluženo pobijedio, dok drugi pak smatraju da je njegova pobjeda namještena.
21. prosinca 2020. u 11:26 2 komentara 10205 prikaza
Pogledajte galeriju 1/14

U sinoćnjoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' pobjedu je odnio Siniša Ružić koji se transformirao u Petra Grašu, a doznali smo i imena četvero finalista, a to su Marko Braić, Neda Parmać, Fabijan Pavao Medvešek i Lu Jakelić.

Ipak, najviše reakcija na društvenim mrežama izazvala je pobjeda Siniše Ružića. Komentari gledatelja su podijeljeni. Neki misle da je Siniša zasluženo pobijedio dok drugi pak smatraju da je njegova pobjeda namještena. Svoje nezadovoljstvo izrazili su u komentarima na Facebook stranici showa.

 | Autor :

"Ovaj put se vidjelo da je zbilja namješteno, najbolji su bili Fabijan i Lu, Siniša nije, ali morali su mu pustiti da i on jednom bude pobjednik...", smatra jedna od gledateljica s kojom su se složili mnogi. "Namještena pobjeda", "Ovi apsolutno nemaju veze, kod nas je sve namješteno pa i ovo, nikakvo čudo. Zato nam i jest tako kako jest", nizali su se komentari nezadovoljnih gledatelja. Bilo je i onih kojima ne smeta ovakav ishod showa.

"Siniša je pravi zabavljač. Svi su odlični. Uživam ih gledati, iako je očito da se sve zna unaprijed. Kad je za humane svrhe i neka! Neka svak' dobije priliku nekog darivat'. Ovo je ipak show za zabavu i zanimljivo je iščekivat kako će tko biti obučen (mislim na žiri i voditelje). Neka glamura, blještavila i sjaja! Toga nam i treba u ovo sumorno vrijeme. Nek' nam TLZP poživi još puno sezona!!!"

"I neka je namještena! Zaslužio je! Fabijan je bio top, ali ovo je ipak fer prema Siniši. Puno je bilo već namještenih pobjednika. Božić je!!!! Radujte se i ne brundajte ovdje", zaključila je jedna pratiteljica.

 | Autor : Daniel Pavlić Foto: Daniel Pavlić

 | Autor : Daniel Pavlić Foto: Daniel Pavlić

 | Autor : Daniel Pavlić Foto: Daniel Pavlić  | Autor : Daniel Pavlić Foto: Daniel Pavlić  | Autor : Daniel Pavlić Foto: Daniel Pavlić  | Autor : Daniel Pavlić Foto: Daniel Pavlić

 

pratitelji oduševljeni Dugo ju je skrivala! Simona pokazala 11 godina mlađu sestru koja živi u Londonu: 'Prekrasna je' nema je često u javnosti Neobičan život pjevačice koja se proslavila u 90-ima: Okružena samo mačkama godinama živi u dvorcu vrijednom 15 mil. kn mario sedmak: Neki su kritizirali odijevanje HRT-ovih voditeljica, no mislim da nismo preskočili crtu dobrog ukusa
A SVE LEGALNO....
Izgledaju kao normalan par, ali javnost njihov brak itekako osuđuje: Stric oženio nećakinju, imaju djecu
LAQO osiguranje
Digitalna transformacija
Kako je domaći tim razvio digitalno rješenje koje Hrvatsku svrstava u europski vrh
  • Fijumanka:

    Čudno je da Fabijan rijetko dobiva bodove od svojih kolega, a dobije ih zadnji na listi. Ne znam kojim se kriterijem služe natjecatelji.

  • Milas:

    Vjerovatno svaki natjecatelj ima ugovor u kojem mu se jamci bar jedna pobjeda - e da bi ih se lakse nagovorilo da uopce sudjeluju u emisiji.